reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam tak samo właśnie. Tak samo miałam wczoraj jak zobaczyłam swoje badanie. Już miałam takie wizję [emoji17] Wariatka ze mnie. Ja u siebie też tego nie lubię ale to naprawdę silniejsze, przed wcześniejszą wizytą też cała w stresie bo nie wiedziałam czy już będzie zarodeczek i serduszko a było wszystko [emoji17] i ulga na chwilę. Teraz znowu to samo. Pewnie kolejne badanie i będzie też podobnie [emoji17]
Nie stresuj się będzie dobrze :) faktycznie czymś zająć myśli :) u nas na osiedlu jest epidenia brzuszków aż się łezka zakręci :) to jest coś wspaniałego zobaczyć zarodek bijące serduszko... ruchy maluszka.... :)

reklama
Trzymajcie proszę dziś kciuki za mnie i dzidzie [emoji17] Dziś prenatalne

[emoji17] Urodzę serce z nerwów chyba. Ja z natury jestem taka, że bardzo się przejmuję wszystkim. Wszystko bardziej przeżywam, odczuwam i czuję. Jestem panikarą też.

Od kilku dni chodzę i myślę jak to będzie, czego się dowiem, co usłyszę, czy będzie dobrze nie wiem czego się spodziewać [emoji17]
Kochana jakbym słyszała siebie! Ja to samo.
Ale nie stresuj się, będzie dobrze na pewno! ❤️❤️ 3mam mocnooo kciuki✊✊✊

reklama
Trzymajcie proszę dziś kciuki za mnie i dzidzie [emoji17] Dziś prenatalne

[emoji17] Urodzę serce z nerwów chyba. Ja z natury jestem taka, że bardzo się przejmuję wszystkim. Wszystko bardziej przeżywam, odczuwam i czuję. Jestem panikarą też.

Od kilku dni chodzę i myślę jak to będzie, czego się dowiem, co usłyszę, czy będzie dobrze nie wiem czego się spodziewać [emoji17]

Trzymam kciuki. O której masz wizytę ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry