reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana jakbym słyszała siebie! Ja to samo.
Ale nie stresuj się, będzie dobrze na pewno! [emoji173]️[emoji173]️ 3mam mocnooo kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
[emoji17][emoji17] Nie dziękuję żeby nie zapeszyć [emoji17] [emoji9] Zajmuje głowę czymś innym, tzn staram się [emoji17] Ale jak coraz bliżej wizyty to czuje się zestresowana

reklama
Badania zaliczone. Od 18:00 na necie wyniki.
Najbardziej boję się tarczycy [emoji33]

Kciuki zaciśnięte za dobre wyniki.

Ja już z kolei po wyrwaniu zęba już. Szybko poszlo, z 20 minut i było po wszystkim.
Wzięłam sobie mocniejsze znieczulenie tam, więc póki co jeszcze mnie trzyma trochę, więc bólu nie czuje, tylko krew się sączy. Czekam aż znieczulenie puści i zobaczę jak się będę czuła, ale może nie będzie tak źle :)

Kciuki zaciśnięte za dobre wyniki.

Ja już z kolei po wyrwaniu zęba już. Szybko poszlo, z 20 minut i było po wszystkim.
Wzięłam sobie mocniejsze znieczulenie tam, więc póki co jeszcze mnie trzyma trochę, więc bólu nie czuje, tylko krew się sączy. Czekam aż znieczulenie puści i zobaczę jak się będę czuła, ale może nie będzie tak źle :)
Ja 2 lata temu wytrwałam 6tke :/ ogólnie samo wyrwanie nie bolało (a nawet wole wyrywać niż maja mi tam wiercić i ma bolec) ale później jak znieczulenie ustąpiło to trochę bolało jeszcze, a dziura mi została jak po bombie na szczęście ładnie się zagoiło - ale tez trochę to trwało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry