Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie wiem ile dpo bo nue obserwowalam sie w tym cykluNo coś ty ;o Pewnie, że jest! Który dzień po owulacji? Ale super [emoji7][emoji7] Będzie kolejny dzidziolek [emoji7] po cichu gratuluję!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem ile dpo bo nue obserwowalam sie w tym cykluNo coś ty ;o Pewnie, że jest! Który dzień po owulacji? Ale super [emoji7][emoji7] Będzie kolejny dzidziolek [emoji7] po cichu gratuluję!
TaaaaakLaski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Jejciu Gratulacje!!!!Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Kamilaaaaa!!!!! Gratulacje Kochana!!!Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Gratuluję!Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
No bo bylam pewna, mialam mini mini plamienie taka jedna kropka a ze ostatnio tak sie zaczynało no to bylam przekonana ze to @ [emoji23]@Kaamilaaa czy to nie Ty wczoraj pisałaś,że @ nadciąga? [emoji23] uwielbiam takie niespodzianki! [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziekuje dzieewczyny [emoji173][emoji173]Kamilaaaaa!!!!! Gratulacje Kochana!!!
Jejku jak się cieszę [emoji173]️
Moze rzeczywiscie od parcia jakies naczynko peklo i stad krwawienia i z kazdym parciem ci sie to odnawia. Daj Boże by to było cos niezwiązanego z ciążą.A ja jednak dzisiaj znowu krwawilam i znowu przy parciu przy wyproznianiu... Taki różowy śluz poszedł... Pobrali mi krew na badania i czekam na lekarza. Nic mnie nie boli na szczęście. W ogóle na śniadanie jest okropna zupa mleczna i chleb z dżemem a mi tak niedobrze, że tego nie ruszę. Dzwoniłam do męża żeby mi bułki, masło i szynke jakąś przywiózł no coś zjeść muszę.