Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie, ja na bete sie nie wybieram [emoji14]Jak sie nie myle jeszcze niedawno pisalas ze w tym cyklu nie wydarzy sie nic a jednakcykl ktory spisujemy na straty okazuje sie tym wyjatkowym.
Idziesz na bete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, ja na bete sie nie wybieram [emoji14]Jak sie nie myle jeszcze niedawno pisalas ze w tym cyklu nie wydarzy sie nic a jednakcykl ktory spisujemy na straty okazuje sie tym wyjatkowym.
Idziesz na bete?
I wiesz co? Popieram Twoja decyzje. Lepiej czekac w spokoju niz sie stresowac cyferkami.Nie, ja na bete sie nie wybieram [emoji14]
Ja z kolei uwielbiam te szpitalne zupy mleczne [emoji23][emoji23]A ja jednak dzisiaj znowu krwawilam i znowu przy parciu przy wyproznianiu... Taki różowy śluz poszedł... Pobrali mi krew na badania i czekam na lekarza. Nic mnie nie boli na szczęście. W ogóle na śniadanie jest okropna zupa mleczna i chleb z dżemem a mi tak niedobrze, że tego nie ruszę. Dzwoniłam do męża żeby mi bułki, masło i szynke jakąś przywiózł no coś zjeść muszę.
Właśnie to jest to ze ja nie chce sie stresowac niepotrzebnie no a po drugie nawet nie mialabym jak pojsc [emoji14]I wiesz co? Popieram Twoja decyzje. Lepiej czekac w spokoju niz sie stresowac cyferkami.
Może to głupio zabrzmiał ale może ta krew to za tej drugiej dziurki że tak powiem, mówiłaś że masz zaparcia, bardzo często stamtąd są krwawienia przy zaparciu. Jest to możliwe? Czy to napewno nie toA ja jednak dzisiaj znowu krwawilam i znowu przy parciu przy wyproznianiu... Taki różowy śluz poszedł... Pobrali mi krew na badania i czekam na lekarza. Nic mnie nie boli na szczęście. W ogóle na śniadanie jest okropna zupa mleczna i chleb z dżemem a mi tak niedobrze, że tego nie ruszę. Dzwoniłam do męża żeby mi bułki, masło i szynke jakąś przywiózł no coś zjeść muszę.
Też nie byłam!Nie, ja na bete sie nie wybieram [emoji14]
Nie to nie możliwe bo podcieram się osobno no i lekarz patrzył do środka mi i widział ta krew.Może to głupio zabrzmiał ale może ta krew to za tej drugiej dziurki że tak powiem, mówiłaś że masz zaparcia, bardzo często stamtąd są krwawienia przy zaparciu. Jest to możliwe? Czy to napewno nie to
Aha hmm no to zagadka, skad ta krew, ale musi to mieć jakiś związek z tym parciem, bo drugi raz w tym samym momencie się pojawiłoNie to nie możliwe bo podcieram się osobno no i lekarz patrzył do środka mi i widział ta krew.
PozytywLaski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Gratulacje! Doczekałaś sięLaski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Trzymam kciukI, żeby było dobrze!A ja jednak dzisiaj znowu krwawilam i znowu przy parciu przy wyproznianiu... Taki różowy śluz poszedł... Pobrali mi krew na badania i czekam na lekarza. Nic mnie nie boli na szczęście. W ogóle na śniadanie jest okropna zupa mleczna i chleb z dżemem a mi tak niedobrze, że tego nie ruszę. Dzwoniłam do męża żeby mi bułki, masło i szynke jakąś przywiózł no coś zjeść muszę.