Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodzilam i zglaszalam lekarzowi ze nie tyle co przy badaniu na samolocie ale usg chcemy razem. 15.10 jade na genetyczne i po nim umowie sie na 4D i na nie pojedziemy juz z mezem i córką.
Na usg dopochwowo bylam za parawanem. A tata widzial tylko monitor i to co mu lekarz tlumaczyl.
W 5+0 pierwszy bol się pojawil piersi.Ja na wizyty bede chodzic sama, bo tz bedzie musial byc z młodym[emoji4]
Zaczęłam 12tc jestem 11+1To w sumie fajnie A w którym jesteś tyg? Nie ogarniam wszystkiego tu [emoji23][emoji178]
Ja miałam od samego początku ból piersi. Na początku podczas @ i potem kilka dni po @. Pewnie jakoś po zapłodnieniuW 5+0 pierwszy bol się pojawil piersi.
Zaczęłam 12tc jestem 11+1
Ja już nie kumam tych oznaczeń tygodni...Zaczęłam 12tc jestem 11+1
Do ruchow to jeszcze troooche raczej [emoji6]Czyli jakoś za niedługo zaczną się ruchy?
Ja mam dzis dopiero 4+5W 5+0 pierwszy bol się pojawil piersi.
No ja mialam bol kilka dni przed terminem okresu i bylam pewna ze przyjdzie ale potem przestalo mnie boleć i @ nie przyszłaJa miałam od samego początku ból piersi. Na początku podczas @ i potem kilka dni po @. Pewnie jakoś po zapłodnieniu
ŚlicznościA tak poza zmecze was kolejnym zdj Ali. Siedze i pilnuje malutkiej bo bratowa jechała odebrac pesel, akt urodzenia itp a mi taka urocza rola przypadła.
Zobacz załącznik 903352
To jest zaczety 12 tydzien skonczony bedzie w 12+1Ja już nie kumam tych oznaczeń tygodni...
Nie wiem czy każdy lekarz inaczej liczy czy co... Ja mam 11+3i to jest 11 tydzień czy 12?
No jescze troszkę.. Mysle ze z 5tyg i moze juz cos poczuje zwlaszcza ze to 2 ciąża.Czyli jakoś za niedługo zaczną się ruchy?