Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śliczne [emoji1][emoji1][emoji173]Jak mi zmieni płeć to wejdę do brzuszka i sobie z nią porozmawiam [emoji23] Ale wątpię, bo wyrostek jest równolegle do kręgosłupa.
Takie kupiłam chyba dobrze mówię, że to takie ogrodniczki [emoji23]Zobacz załącznik 905443
Ja nie bylam malutka bo mialam prawie 3900 i 56cm [emoji14] a mlody urodzil sie malutki 3050 i 48cm i dosc dlugo nosil malutkie rozmiary [emoji6]Mi się wydaje, że dzidzia będzie malutka i tak bo ja jestem drobna i u mnie w rodzinie właśnie malutkie dzieciątka się rodzą takie drobne [emoji16] to będę tak kupować, dziękuję [emoji9]
Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]Śliczne [emoji1][emoji1][emoji173]Ja nie bylam malutka bo mialam prawie 3900 i 56cm [emoji14] a mlody urodzil sie malutki 3050 i 48cm i dosc dlugo nosil malutkie rozmiary [emoji6]
Wyczujesz to. Moja Jula wiecznie rączki miala chlodne i czkawki ale znow jak ubralam cieplej zeby te rączki były cieplejsze to miała potowki. Przegrzanie podobno zdecydowanie gorsze. Początkowo zakladalam jej bodziaka na krotki rekaw i albo pajacyk albo spodenki i bluzeczka no i skarpetunie. Czapek nie praktykowalam wcale w domu. Rozmiar 56 jesli urodzisz o czasie bedzie jak najbardziej ok.Dziewczyny nie mam pojęcia jakie rozmiary ubranek kupować [emoji17] Nie mam pojęcia też jakiej grubości bo rodzę w kwietniu [emoji17]
Moj młody niestety ani troche do mnie nie podobny [emoji57] calkiem poszed w ojca, ciemne wlosy, rysy twarzy, uklad oczu i ich bardzo ciemny brazowy kolor[emoji57] a ja szatynka z niebieskimi oczami [emoji6]Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]
Dziękuję kochana [emoji9] ja się boję, że będę przesadzać z ubiorem, ale pewnie po kolei dojdę do tego wszystkiego co i jak.Wyczujesz to. Moja Jula wiecznie rączki miala chlodne i czkawki ale znow jak ubralam cieplej zeby te rączki były cieplejsze to miała potowki. Przegrzanie podobno zdecydowanie gorsze. Początkowo zakladalam jej bodziaka na krotki rekaw i albo pajacyk albo spodenki i bluzeczka no i skarpetunie. Czapek nie praktykowalam wcale w domu. Rozmiar 56 jesli urodzisz o czasie bedzie jak najbardziej ok.
No właśnie bo to chyba gen dominujący jeżeli dobrze pisze, jak mężczyzna jest ciemny, ciemne włosy oczy to jest większa szansa, że odziedziczy dzidzia po nim. Bo tak samo u niego mama ciemniejsza tata jasny [emoji23] i wszyscy ciemni [emoji23]Moj młody niestety ani troche do mnie nie podobny [emoji57] calkiem poszed w ojca, ciemne wlosy, rysy twarzy, uklad oczu i ich bardzo ciemny brazowy kolor[emoji57] a ja szatynka z niebieskimi oczami [emoji6]
Ciekawe jakie bedzie kolejne dzieciątko [emoji14] pewnie znow nie podobne do mnie [emoji23] teraz bedzie do tz podobna mala niebieskooka blondynka [emoji23]