Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździcMy w sumie mamy już wybrany wózek na przyszłość Adamex Reggio, zaplusował u mnie desingiem i tym że jest kompaktowy no i niski.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździcMy w sumie mamy już wybrany wózek na przyszłość Adamex Reggio, zaplusował u mnie desingiem i tym że jest kompaktowy no i niski.
![]()
Tak akurat tu maxi cosi jest tylko baze trzeba dokupic bo jest w opcji.Ten Bebetto ma fotelik maxi cosi jak chcialas![]()
Ja juz mam ten typ i wiem ze jeszcze duzo czasu ale zdania nie zmienie [emoji16] chce ten! [emoji16][emoji173]Bardzo interesujacy. Wstawiajcie wstawiajcie i inspirujcie. Zanim bede kupowac wszystko moze się zmienic i byc moze cos innego mnie urzeknie.
Są żelowe i o wiele lepiej się prowadzi niż pompowane.Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździc
W takim razie zależy od mamySą żelowe i o wiele lepiej się prowadzi niż pompowane.Byłam nianią i babeczka miała dwa wózki i o wiele lepiej prowadziło się właśnie ten z żelowymi kołami. Inna technologia niż pianka.
Gdyby żel był gorszy od pompowanych kół to by teraz nie robili wózków z żelowymi kołami.
![]()
Ja jutro pojade moze cos na mnie czekaIdę zobaczyć do lidla czy zostało coś dla mnie tych słodkich maleństw.
Ja juz mam ten typ i wiem ze jeszcze duzo czasu ale zdania nie zmienie [emoji16] chce ten! [emoji16][emoji173]
Chociaz podoba mi sie jeszcze ten
Link do: Wózek Dada Paradiso Max 500 ALMOND MILK - 2w1 (gondola + spacerówka) - CENTRUMHANDLOWE.NET - sklep internetowy, najlepsze ceny, bezpieczne zakupy online, wysyłka 24h
Ja właśnie wróciłamIdę zobaczyć do lidla czy zostało coś dla mnie tych słodkich maleństw.