Ann_
Fanka BB :)
A Ty miałaś zabieg oczyszczania czy samoistne poronienie?Mi lekarz w szpitalu powiedział że po trzech pełnych cyklach można sie znowu starać.. za tydzień idę do lekarza to zapytam o jakieś wskazówki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Ty miałaś zabieg oczyszczania czy samoistne poronienie?Mi lekarz w szpitalu powiedział że po trzech pełnych cyklach można sie znowu starać.. za tydzień idę do lekarza to zapytam o jakieś wskazówki..
Pewnie już po bólu, ale następnym razem weź ApapA tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej![]()
Ja też jestem po jednym poronieniu w grudniu 2017, też strach mnie paraliżuje jak myślę o kolejnie ciąży, a jednocześnie możliwej stracie, z drugiej strony chęć posiadania dziecka jest silniejsza, za miesiąc mam wrócić do starań, boje się i cieszę i nie wiem jak to będzie...mam nadzieje.. narazie odpuszczam, boje sie ze znowu bedzie strata..
Moja mama blondynka, niebieskie oczy, ojciec czarne włosy i brązowe oczy, a ja blond włosy wręcz siwe i brązowe oczy także tego nie nastawiaj się haha ;pJa właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]
Antonina [emoji16] zdecydowanie (sama mam tak na drugie [emoji14][emoji173])Dziewczyny doradzcieWiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Wybrałabym z tych dwóch Antonina.Dziewczyny doradzcieWiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Otóż toJa mam wózek 3w1 a nie jest fotelik z chamskiego chińskiego plastiku tylko maxi Cosi
Często wózki 3w1 mają już te lepsze fotelikijak szukałam w ciąży wózka to już rzadko dają jakieś no name to wózków. Bynajmniej te lepsze firmy wózków jak bebetto, adamex, anex itp