Meliska89
Fanka BB :)
To może wspólne testowanie w przyszłym tygodniu?Wspaniale wiedzieć, że ktoś odlicza podobną ilość dni jak ja [emoji4] oby odliczanie trwało 9msc [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może wspólne testowanie w przyszłym tygodniu?Wspaniale wiedzieć, że ktoś odlicza podobną ilość dni jak ja [emoji4] oby odliczanie trwało 9msc [emoji6]
Chętnie! Uff, fajnie mieć dodatkowe wsparcie [emoji4]To może wspólne testowanie w przyszłym tygodniu?![]()
No to czekamy razem. Masz jakieś przeczucia?Chętnie! Uff, fajnie mieć dodatkowe wsparcie [emoji4]
Generalnie jestem pozytywnie nastawiona, a że mam dużo pracy to głowa zajęta czymś innym. Mam nadzieję, że to nasz czas i że w święta obie będziemy mogły oświadczyć nowinę rodzinie [emoji5]No to czekamy razem. Masz jakieś przeczucia?
Staram się nie nakręcać i nie szukać na siłę objawów bo jeszcze wcześnie. Malutkie przeczucie mam że się udało ale to raczej życzenieGeneralnie jestem pozytywnie nastawiona, a że mam dużo pracy to głowa zajęta czymś innym. Mam nadzieję, że to nasz czas i że w święta obie będziemy mogły oświadczyć nowinę rodzinie [emoji5]
A ty?
A jak z hemoglobina?Dziewczyny odp wam potem bo u nas piękna pogoda i korzystam [emoji4]
Dziś prawie zasłabłam, mam tak silne zawroty głowy, słabo mi się zrobiło [emoji17]
A z tym tętnem to ciężko na początku było się przyzwyczaić, potem albo się ustabilizowało albo nie czułam tego. No i teraz znowu, ale miałam trochę nerwów więc pewnie to też robi swoje
Oby ten luz pomógł [emoji6]Staram się nie nakręcać i nie szukać na siłę objawów bo jeszcze wcześnie. Malutkie przeczucie mam że się udało ale to raczej życzenieogólnie to w tym cyklu wyluzowalam i starałam się nie myśleć o staraniach. Czas pokaże co z tego będzie. Mam nadzieję że będzie jak mówisz
![]()
Tak gdzieś wyczytałam i mi najprawdopodobniej pomógłMagnez na plamienie?
Tzn miałam anemię ale wyszłam z niej i jak na razie jest w porządku z wynikamiA jak z hemoglobina?
U mnie skoki tętna były najprawdopodobniej przez anemie
Haha [emoji23][emoji23] Ja prawie codziennie wstaje lewą [emoji23][emoji23] Te hormony są straszne, sama się siebie boje i już mam siebie dość czasem [emoji23] [emoji15]Ja czasami tak mam, ale nie w ciążyjak wstane lewa noga ha ha