paulina1994
Fanka BB :)
Owu jest tak mi się wydajeSkoro owu u Ciebie jest to raczej nie ma co sie martwic tym ze pierwsza faza jest roznej długości [emoji848][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Owu jest tak mi się wydajeSkoro owu u Ciebie jest to raczej nie ma co sie martwic tym ze pierwsza faza jest roznej długości [emoji848][emoji6]
No to powodzenia [emoji6]Owu jest tak mi się wydajeto odpuszczam temat a od przyszłego miesiąca dołączę do grona staraczek
Nie dziękujęNo to powodzenia [emoji6]
Trzymam kciuki zeby szybko sie udalo [emoji6]Nie dziękujęmam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać na te dwie kreseczki
![]()
U mnie to jest kilka krótkich cykli, kilka dłuższych ale dopóki to będą różnice do tygodnia czasu to zostawię ten temat w spokoju bo znowu faszerować się lekami bez sensu, chyba, że z ciążą nie będzie się udawało z pół roku to wtedy się tym tematem bardziej zainteresujeU mnie zazwyczaj 28-30dni, może z dwa, trzy razy w roku przeciągnie się do 33.
No szok[emoji24] współczuję bardzo koleżance. Nie potrafię pojąć czemu to się tak dzieje[emoji20] [emoji20] .Nowy
U mnie dziś 16 dc i owu chyba jeszcze nie było.... Śluz płodny od wtorku a skoku temperatury brak.... Eh chyba znowu jakiś dziwny cykl....
A do tego wszystkiego jeszcze dowiedziałam się że moja koleżanka znowu poronila już 3 raz .... Serduszko dziecka jeszcze bije ale już nie ma wód plodowych i nie chcą nawet nic robić w szpitalu :-( to 17 tc, ostatnio takie poronienie miała w 22 tc i w 20 :-(
U mnie cykle 28-29dni.Dziewczyny macie w miarę regularnie okres czy też różnice kilku dni ? Tak patrzę na te moje cykke to raz potrafię mieć 29 dni, później 25, jeszcze później 28, ostatni cykl trwał 33 dni i ten też juz widzę, że będzie dłuższy bo dziś 15 dc, a owu jeszcze nie było...
Życzę powodzenia w staraniach.[emoji8]Owu jest tak mi się wydajeto odpuszczam temat a od przyszłego miesiąca dołączę do grona staraczek