8mela3
Fanka BB :)
Mi 2 dni przed @wyszła blada kreska a w terminie już dużo wyrazniejsza więc warto spróbować [emoji6]Właśnie kusi mnie bardzo testować.. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze. Ty będziesz?
Trzymam kciuki za Wasze ||kreseczki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi 2 dni przed @wyszła blada kreska a w terminie już dużo wyrazniejsza więc warto spróbować [emoji6]Właśnie kusi mnie bardzo testować.. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze. Ty będziesz?
Który u Ciebie dc?Ja nawet nie chcę sobie czegokolwiek wmawiać. Jak już mówiłam, wolę się miło zaskoczyć, niż znów rozczarować.
Który u Ciebie dc?
Warto wartoAle mimo wszystko podobno warto, super świąteczna atmosfera![]()

U mnie różnie...25-28Dziewczyny macie w miarę regularnie okres czy też różnice kilku dni ? Tak patrzę na te moje cykke to raz potrafię mieć 29 dni, później 25, jeszcze później 28, ostatni cykl trwał 33 dni i ten też juz widzę, że będzie dłuższy bo dziś 15 dc, a owu jeszcze nie było...
Dużo zdrówka i lepszej formy! Jutro będzie lepszy dzień.. obyTak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc.zjesc ani pic nic nie moge...
Gdzie tyle grzybow ??A było grzybków pelnooooco kucnelam tam rodzinka podgrzybkow
2 godziny miłego spacerowania po lesie i wiadro zdobyczy.
Teraz też zamykam oczy i widzę grzyby..haha. Zobacz załącznik 907567
Trzymam kciuki za jutro, na którą masz ?Dzięki dziewczyny. Jestem dzis wrak. Nawet ciężko mi tel wziac i zobaczyć co u was slychac.. Oby jutro było lepiej ale skoro od 2 dni mnie trzyma to wątpię a jutro mam prenatalne i stres i z tym związany się pojawia.