Dagaa11
Fanka BB :)
Ja też bez problemu zauważyłam ten cień, trzymam kciukiZaczekam 2 dni zrobię ponownie test i zobaczę jaka jest kreska. Okresowo się w ogóle nie czuje tylko piersi bolą. Boje się że nic z tego nie będzie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też bez problemu zauważyłam ten cień, trzymam kciukiZaczekam 2 dni zrobię ponownie test i zobaczę jaka jest kreska. Okresowo się w ogóle nie czuje tylko piersi bolą. Boje się że nic z tego nie będzie![]()
Ja widzę ale poszłabym na betę tymbardziej, że często cis się u Ciebie pojawia. Robiłaś już betę w takiej sytuacji?Dziś przewidywany dzień okresu. Na bete nie idę na razie poczekam czy się w ogóle spóźni .... Znając moje szczęście to kreseczki się robią a okres przychodzi...
Nie , nie robiłam jakby kreska ciemniała to bym poszła. Z wszystkich testów co robiłam ta kreske widać bez problemu i raczej to nawet nie jest cień tylko słaba kreseczka z czego jestem w szoku. Ale zaczekam jeszcze 2 dni zrobię test o ile okres nie przyjdzie... Jakoś nie nastawiam się na nic ...Ja widzę ale poszłabym na betę tymbardziej, że często cis się u Ciebie pojawia. Robiłaś już betę w takiej sytuacji?
Super[emoji4] [emoji4] ja widzę i gratuluję [emoji173] [emoji173]Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !!Zobacz załącznik 908874
Mam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. Chociaż to bardzo dziwne, że u Ciebie często pojawiają sie te cienie więc ja bym to sprawdziła bo może coś się zaczyna ale np jest niski progesteron.Nie , nie robiłam jakby kreska ciemniała to bym poszła. Z wszystkich testów co robiłam ta kreske widać bez problemu i raczej to nawet nie jest cień tylko słaba kreseczka z czego jestem w szoku. Ale zaczekam jeszcze 2 dni zrobię test o ile okres nie przyjdzie... Jakoś nie nastawiam się na nic ...
dokladnie to samo przyszlo mi do glowy. te 1 bete bym sprawwdzila zeby wiedziec ze jest ciaza i zbadala progesteron.Mam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. Chociaż to bardzo dziwne, że u Ciebie często pojawiają sie te cienie więc ja bym to sprawdziła bo może coś się zaczyna ale np jest niski progesteron.
Trzymam kciuki niezmiennie [emoji8] u mnie 27dc, brzuch tli, cycki bolą, ale tak jest od 2 tygodni, więc nie wiem na co się nastawiać [emoji23]
Ja tam coś widzęMój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !!Zobacz załącznik 908874