Kasienka3b
Fanka BB :)
Wiesz co tak pokazuje mi flo ale w tym cyklu mialam zastrzyk ovitrelle i niewiem jak ten cykl bedzie wygladal. Ktory masz dc?Kasieńka. Testujemy tego samego dnia [emoji173]️[emoji173]️ to planowana @?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz co tak pokazuje mi flo ale w tym cyklu mialam zastrzyk ovitrelle i niewiem jak ten cykl bedzie wygladal. Ktory masz dc?Kasieńka. Testujemy tego samego dnia [emoji173]️[emoji173]️ to planowana @?
Tobie tez tego zyczeTrzymam kciuki byś stała się lipcówką [emoji173]️
Wiesz co tak pokazuje mi flo ale w tym cyklu mialam zastrzyk ovitrelle i niewiem jak ten cykl bedzie wygladal. Ktory masz dc?
Tobie tez tego zyczeW sumie Ty to chyba jeszcze na czerwiec bys sie zalapala nie?
Ja bede testowac 31.10 to prawie jak listopad![]()
U mnie teoretycznie na 2.11 ma być kolejna @ ale zobaczymy jak to wyjdzie. I może, może będę testować... Nie liczę na ten cykl kompletnie, ale miło byłoby jakby się udało - wiadomo.Ja 31 mam planowana @
Coś leciutko widaćMój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !!Zobacz załącznik 908874