Kasienka3b
Fanka BB :)
A mnie boli brzuch jak na okres a dopiero 18dc:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już po dzisiejszej sytuacji zaczęłam myśleć tak samo... Coś jest nie takTo chyba nie pierwsza taka sytuacja ze test pozytywny czy jest cień a nagle jednak @ spóźniona przychodzi u ciebie, wydaje mi się że warto by dokładne badania zrobić bo być może coś nie gra i za każdym razem zarodek nie może się utrzymać na początku ciąży?...
Koniecznie odwiedź lekarza i z nim o tej sytuacji porozmawiaj, szczerze to już ostatnio jak tyle cieni na teście miałaś to się zastanawialam czy aby nie problem jakiś u ciebie jest powodem w końcu ile może być wadliwych testów .... Kciuki trzymam za ciebie!Już po dzisiejszej sytuacji zaczęłam myśleć tak samo... Coś jest nie tak![]()
Witaj [emoji257]Cześć dziewczyny! Ja rozwniez staram się o maluszka prawda jest taka ze dopiero zaczęliśmy z mężem po jakim czasie robicie testy?
Wiem że ciężko wytrzymac ale warto poczekac do terminu [emoji14]Mam na imię Kasia i mam już córkę zaraz będzie miała 3 latka no i właśnie stwierdziliśmy z M ze czas ma drugie [emoji6] tydzień temu zaczęliśmy ale już bym chciała sprawdzić haha do okresu tyle czasu jeszcze jak to wytrzymać..![]()