ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dobra, nie nastawiam się. Jutro wykorzystuję ostatni test i jak będzie biel, to czekam na @ i tyle. Nie ma co rozkminiać.
U mnie w ciąży testy owu pozytywne. Wcześniej kresek na testach owu nie było.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra, nie nastawiam się. Jutro wykorzystuję ostatni test i jak będzie biel, to czekam na @ i tyle. Nie ma co rozkminiać.
tak spozywczy jedynie@Maliina a Ty jak się czujesz kochana? Rośnie już brzusio? [emoji8]
Eliza gratulacje [emoji7]
Kamila i Migdalove dajcie znać po wizycie.
Malaga czy ty kiedyś niebpisalas że masz problem z nadżerką? Może przez to jakie upławy? Luteina i duphaton to to samo więc chyba nie da ci tego i tego do brania
tylko ze acard polecaja brac nie tylko w ciazy a juz podczas staran. przy kolejnej wizycie moze beedziesz pamietac jestem ciekawa opinii Twojego lekarza.Nie przyszło mi to nawet do głowy, ale jeśli byłby potrzebny to pewnie by mi zalecił. Na razie i tak mamy się wstrzymać, więc nie było sensu pytać.![]()
Haha to tak jak u mnie Jak się najem w ciągu dnia to wygladam jak w 5 miesiącu a tak to lekko coś się wybija ale u mnie niestety w rodzinie w 5 miesiącu wybijał brzuszek czyli około 18 tyg jakoś.tak spozywczy jedynie [emoji14]
ja lepiej jesli chodzi o mdlossci ale kicham dzis pakudnie i glowa boli.
mam nadzieje ze to jesienne przeziebienie;p i tak sie dlugo trzymam w zdrowiu.
Zapisze sobie w notesie, że mam zapytać o to.tylko ze acard polecaja brac nie tylko w ciazy a juz podczas staran. przy kolejnej wizycie moze beedziesz pamietac jestem ciekawa opinii Twojego lekarza.
Mi wychodziły w ciąży, ale megaa mocne.Dziewczyny - jak to jest z tymi testami owu przed @? Nie powinna mi wyjsć żadna druga kreska, prawda?
Mam duzo testów owu jeszcze i stwierdziłam, że zrobie, bo ostatnio jakieś dwie ciężarne potwierdzały, że mocne wychodzą jak jest ciąża. I u mnie jest druga kreska! Ona nie jest super mocna, ale bardzo dobrze widoczna. I zastanawiam się, czy może testy białe wychodziły, bo beta jeszcze super niska... a te owu to może tak wykrywają mocno ten hormon...
(staram się jeszcze łapać jakieś nadziei)
ja w ciazy z cora brzucha dotalam w 6 miesiacu i czuje ze teraz bedzie podobnnie. ale mam jaki spokoj ducha w sobie ze wszystko jest dobrze i bedzie dobrze. teraz tylko zobaczyc co z tym cukrem.Haha to tak jak u mnie Jak się najem w ciągu dnia to wygladam jak w 5 miesiącu a tak to lekko coś się wybija ale u mnie niestety w rodzinie w 5 miesiącu wybijał brzuszek czyli około 18 tyg jakoś.
To dobrze, u mnie mdłości zniknęły razem z wymiotami. Ja od wczoraj coś kicham, coś mi podrażniło śluzówke nie wiem czy te wszystkie zapachy co były na urodzinach ;/ No i dziś mnie lekko gardło boli.
No długo się trzymałaś i oby jak najdłużej kochana [emoji8] żeby to było chwilowe [emoji8] Teraz takie pogody, że szkoda gadać.