1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eliza u mnie to samo, przed weekendem złapałam katar, jakoś się wykurowalam i dzisiaj czuję że znów mnie coś bierze. Jesienna aura :/Podpinam się pod pytanie @Malaga00 bo dopadło mnie przeziębienie. Temperatury nie mam, ale czuję że katar się nasila i suchość w gardle [emoji24] pomocy!!! A tak się bałam, żeby niczego nie złapać jak już uda się w ciążę zajść... Ta gwałtowna zmiana pogody zwaliła i mnie z nóg, gdzie choruje na prawdę rzadko [emoji17]
Eliza u mnie to samo, przed weekendem złapałam katar, jakoś się wykurowalam i dzisiaj czuję że znów mnie coś bierze. Jesienna aura :/
Ale piękna
Pochwal sieA mi dzis przyszła gondola do wozka. Jest na prawde super. Stan idealny. Mam troche stres, że tak wczesnie kupiłam no ale chyba musi być już wszystko ok
Ja robiłam, ale to nie było dla mnie. Ja przy robieniu testów czy mierzeniu temperatury czuję presję i nie da się wtedy nie myśleć o staraniach.Powiedzcie mi dziewczyny robiłyście/robicie testy owu podczas starań? Sprawdziły się u Was?
vigantolettenJaką witaminę D bierzecie?