Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po cebuli w ciazy mam straszne odbijanie i jakos jakby jej nie trawie.. Ciezko mi to idzie wiec unikam.Mam ochotę na cebulę [emoji23][emoji31] [emoji64]
Ja nie, ja dodaje cebulę do wszystkiego, sałatek, obiadu [emoji23] Ale dziś to jakoś mocniej mam ochotę [emoji31]Ja po cebuli w ciazy mam straszne odbijanie i jakos jakby jej nie trawie.. Ciezko mi to idzie wiec unikam.
Tak samo jak nalogowo jadlam slonecznik solony z paczki tak teraz na sam zapach wymiotowac mogę.Ja nie, ja dodaje cebulę do wszystkiego, sałatek, obiadu [emoji23] Ale dziś to jakoś mocniej mam ochotę [emoji31]
Ja nie trawię od wczoraj ananasa, poczułam się po nim słabo i miałam rewolucję w brzuchu
Ja przy moich cyklach ostatnio 30, 57, 43 dni to mam łatwiej to opanować przez testy, bo owu to loteria. Ale zastanawiałam się jak długo mogą wyjść pozytywne, jak wczoraj i dziś mi wyszedł pozytywny to znaczy że owu jest dziś? Zastanawiałam się jak to u innych z tym jest.Ja robiłam, ale to nie było dla mnie. Ja przy robieniu testów czy mierzeniu temperatury czuję presję i nie da się wtedy nie myśleć o staraniach.
Ja nie miałam w ogóle zachcianek jako takich. Od początku ciąży miałam ochotę na barszcz czerwony ale to wam pisałam. I piłam cały czas. Potem przeszło.Tak samo jak nalogowo jadlam slonecznik solony z paczki tak teraz na sam zapach wymiotowac mogę.
Przy tak długich cyklach poszłam do lekarza by szukać diagnozy co mi jest.Ja przy moich cyklach ostatnio 30, 57, 43 dni to mam łatwiej to opanować przez testy, bo owu to loteria. Ale zastanawiałam się jak długo mogą wyjść pozytywne, jak wczoraj i dziś mi wyszedł pozytywny to znaczy że owu jest dziś? Zastanawiałam się jak to u innych z tym jest.
Mniaaaaam [emoji7]Ja dzis mialam ochote na salatke warzywna. Mmmm i zrobilam cala miche![]()
No a z pozytywnym testem to jest tak, że od pierwszego pozytywnego testu owulacja pojawia się w ciągu 24-36h i w ciągu tego czasu może wyjść kolejny pozytywny test.Ja przy moich cyklach ostatnio 30, 57, 43 dni to mam łatwiej to opanować przez testy, bo owu to loteria. Ale zastanawiałam się jak długo mogą wyjść pozytywne, jak wczoraj i dziś mi wyszedł pozytywny to znaczy że owu jest dziś? Zastanawiałam się jak to u innych z tym jest.