Js corcie mam z 18 grudnia wyrobilam sie przed swietami a teraz termin na 21.04 wiec na sama wielkanoc. Zobaczymy jak sie wyrobię teraz.I to na WielkanocSuper
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Js corcie mam z 18 grudnia wyrobilam sie przed swietami a teraz termin na 21.04 wiec na sama wielkanoc. Zobaczymy jak sie wyrobię teraz.I to na WielkanocSuper
U nas właśnie tak było, głowa zajęta ślubem, pracą i się udało.Coś czuje, ze ja już się nie załapie na 2018... ale cóż... odpuściłam sobie - testów nie robię, co ma być to będzie - za dużo stresu było związane z tym ciągłym myśleniem. Może jak głowa się trochę odświeży to się uda - zobaczymy![]()
Trzymam kciuki!HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki![]()
Kasiu będziesz testować w sobotę?Ja uwazam ze z tym mozna poczekac do nowego roku.
Trzymam kciuki! O której wizyta?HEj dziewczynki, jutro rano mam wizytę i poproszę o dużo kciuków, bo strasznie się denerwuje. Jak wszystko będzie dobrze to wtedy poproszę o przeniesienie w tabelce i zapiszę się na czerwcówki![]()
Dzisiaj brzuch pobolewa tak samo jak wczoraj. No i mam wzdecia duze ale to przed okresem mam tak zawsze. Okres powinnam dostac w niedzile ale to bedzie 26 dc ja mam krotkie wiec jesli nie dostane w niedziele to w poniedzialek zrobie sobie test. Jeszcze 4 dni. Odliczam.
mozna juzDziewczyny mam prosbe- sprawdzcie ktoras, czy potraficie już do mnie wysłać do mnie priva, a jesli nie to co wam sie wyświetla?
Tak? Bo jedna dziewczyna znowu napisala, ze nie mozna...mozna juz![]()
Sprawdzilam, mozna [emoji4]Tak? Bo jedna dziewczyna znowu napisala, ze nie mozna...
A czy ktoraś jeszcze mogłaby sprawdzic? Bede wdzieczna [emoji173]️