Uda się [emoji3590] nie trać wiary [emoji3590]@Asik1234 ja tam widzę kreskę a nie cień! I Twoje choróbsko i ten śluz kremowy! No wszystko mi mówi, że zaraz wątek zmieniasz! Czego z serca Ci życzę [emoji1307]
@Malaga04 przykro mi. Podwójnie, z powodu utraty dziecka, i z powodu braku wsparcia tu na forum.
Mam nadzieje, ze teraz gdy wszystko się wyjaśniło to zechcesz z nami być nadal. Przeżyć żałobę. Ja z całych sił będę Cię wspierać!
@Maliiina fajnie, że potrafiłam powiedzieć moja wina i przepraszam! Dużo to o Tobie mówi. [emoji8]
Jestem pewna, ze jest Ci tez bardzo przykro.
@KatiNails jaka Majeczka jest śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
Marzy mi się takie cudo! Ale zaczynam wątpić czy jeszcze się uda [emoji17]
Kciuki za testujące i staraczki nieodmiennie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
reklama
Misty29
Fanka BB :)
Doczekasz się na pewno takiej małej księżniczki. Trzymam mocno za to kciuki.@Asik1234 ja tam widzę kreskę a nie cień! I Twoje choróbsko i ten śluz kremowy! No wszystko mi mówi, że zaraz wątek zmieniasz! Czego z serca Ci życzę [emoji1307]
@Malaga04 przykro mi. Podwójnie, z powodu utraty dziecka, i z powodu braku wsparcia tu na forum.
Mam nadzieje, ze teraz gdy wszystko się wyjaśniło to zechcesz z nami być nadal. Przeżyć żałobę. Ja z całych sił będę Cię wspierać!
@Maliiina fajnie, że potrafiłam powiedzieć moja wina i przepraszam! Dużo to o Tobie mówi. [emoji8]
Asik1234
No właśnie ja też za bardzo się nie nastawiam bo tych cieni to już się na oglądałamtakże spokojnie też nie robię sobie dużej nadzieji@Asik1234 zapomnialam Ci napisać ze tez widzialam na tym tescie szara kreske. Bedziesz jeszcze testowac czy beta? Mnie te szare kreski oszukaly juz pare razy ale tocnie zawsze oznacza falsz. Nadzieja jest![]()
Ja Ci życzę by to byla ciąża. Ile jestes dpo?No właśnie ja też za bardzo się nie nastawiam bo tych cieni to już się na oglądałamtakże spokojnie też nie robię sobie dużej nadzieji![]()
Asik1234
Uda się kochanie każdej z nas!!!:-*:-*@Asik1234 ja tam widzę kreskę a nie cień! I Twoje choróbsko i ten śluz kremowy! No wszystko mi mówi, że zaraz wątek zmieniasz! Czego z serca Ci życzę [emoji1307]
Asik1234
Dzisiaj 30dc cykle mam 31 dnioweJa Ci życzę by to byla ciąża. Ile jestes dpo?
Misty29
Ja 17 października miałam @ więc jak się uda to będziemy lecieć równo i mieć podobny planowany termin poroduDzisiaj 30dc cykle mam 31 dnioweokres miałam 16 października i trwał 4 dni.owu Przypadala Mi wdl kalendarza flo na 1 listopada.
Asik1234
O kurde co ty mówiszJa 17 października miałam @ więc jak się uda to będziemy lecieć równo i mieć podobny planowany termin porodu![]()
Jakbym czytala o sobie. Moj okres tez trwał w cyklu udanym krocej niz zawsze owu mialam 1 sierpnia a cykle mam 31-32 dniowe. Planujesz jeszcze jakis test robic?Dzisiaj 30dc cykle mam 31 dnioweokres miałam 16 października i trwał 4 dni.owu Przypadala Mi wdl kalendarza flo na 1 listopada.
reklama
Asik1234
Tylko ze wiesz te blade Cienie mylą więc nie mam co się nastawiać a powtórze test jak mi się uda i ktoś mi przyniesie dzisiaj jak nie to dopiero w piątek rano zrobięJakbym czytala o sobie. Moj okres tez trwał w cyklu udanym krocej niz zawsze owu mialam 1 sierpnia a cykle mam 31-32 dniowe. Planujesz jeszcze jakis test robic?