Alexa1905
Fanka BB :)
Super. Gratuluję [emoji3590]
Dziękuję bardzo. A Ty jak się czujesz? No i kiedy wizytujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Gratuluję [emoji3590]
Dokladnie dla nich to tylko zarodek a my zamiast ziarenka maku widzimy już glowke tułów raczki i nozki. Nie moglam sie doczekac az przestane slyszec zarodek tylko płód a teraz ciagle dziecko. Alexa wierzę ze bedzie dobrze. Musi byc![]()
Niestety tak lekarze podchodzą do tak wczesnych ciąż :/ dla nas od pozytywnego testu to dziecko, dla nich tylko komorki z którymi moze sie wszystko stać i nie ma co panikować.
Miło że pytasz. Mdłości dają o sobie znać. Poza tym jest w porządku. Energii niezbyt wiele ale córka dobrze motywujeDziękuję bardzo. A Ty jak się czujesz? No i kiedy wizytujesz?![]()
Miło że pytasz. Mdłości dają o sobie znać. Poza tym jest w porządku. Energii niezbyt wiele ale córka dobrze motywujewizytę mam w poniedziałek dopiero. Nie mogę się doczekać.
Tak. Termin wychodzi mi na 23 lipca.No to dobrze, ze na te chwile jest znośnie![]()
Ty już lipcoweczka jesteś?
Tak. Termin wychodzi mi na 23 lipca.
My juz po !!! (Nooo jeszcze czekam na diabetologa, oczywiscie sie spóźnia juz 20min... ale juz dostałam glukometr od pielegniarki wiec i wedlug mniej mam problem z cukrami na czczo wiec mierzenie + dieta...)
Ale ale wracajac do prenatalnych to wszystko jest w najlepszym porządku [emoji7][emoji7][emoji7] mamy zdrowa dzidzie, 6,6cm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]wszystkie ryzyka niskie wiec cudownie, dzidzia skakala, machala rączkami [emoji7]
No i jednak zapytalam o płeć [emoji85] wedlug lekarza który jak sam mówi robi to od 10lat i rzadko zdarzają mu sie pomylki [emoji85] na takie 93% bedzie ..... dziewczynka [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 920067
Wg mnie super skoro po 72h powinno byc 114%. Ale tez nie ma sie co kurczowo trzymać tych %. Gratuluję pieknie rośnieDziewczyny beta z wczoraj 296.3 ♡♡♡
Pokazuje przyrost 189% od czwartku. Wrzuciłam dane do kalkulatora internetowego.