Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Nie mam zamiaru sie klocic. Nie chcialam cie urazić. PowodzeniaDziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam zamiaru sie klocic. Nie chcialam cie urazić. PowodzeniaDziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
Marta ! Wiesz, że żadna nie chce dla ciebie źleDziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
@martoosia04 ja Cię rozumiem u nas aktualnie 13 cs leci, nie robię testów owu tylko mierze temperaturę więc też ciągle wiem czy coś się dzieje, moim zdaniem nie da się tak całkiem odpuścić i nie myśleć o czymś czego się pragnie.... Ja np raz myślę że jak się teraz nie uda to innym razem a za jakiś czas jestem zła i w głowie myśl że nigdy się nie uda, jak jestem czymś zajęta np w pracy to ciąża mi nawet przez myśl nie przejdzie ale niestety nie ma tak 24h na dobę.... W tym miesiącu np trzymam się myśli że nie mogę teraz zajść w ciążę bo termin porodu wypadnie mi na wesele brata mojego męża, niby głupia sprawa ale się tego trzymam, a podświadomie chciałabym żeby się udało.....Dziś nie skomentuje twojej wypowiedzi jakoś konkretnie bo mam zły humor a nie chcę powiedzieć nic niemiłego.
No właśnie...Nie da się oszukać..:/też jestem zła...mam takie momenty ale co trzeba wierzyć i starać się dalej nie Jest to łatwe ale nic więcej zrobić nie możemy...musimy być cierpliwe choć Sama mnie te teksty denerwujągłowa do góry :-*@martoosia04 ja Cię rozumiem u nas aktualnie 13 cs leci, nie robię testów owu tylko mierze temperaturę więc też ciągle wiem czy coś się dzieje, moim zdaniem nie da się tak całkiem odpuścić i nie myśleć o czymś czego się pragnie.... Ja np raz myślę że jak się teraz nie uda to innym razem a za jakiś czas jestem zła i w głowie myśl że nigdy się nie uda, jak jestem czymś zajęta np w pracy to ciąża mi nawet przez myśl nie przejdzie ale niestety nie ma tak 24h na dobę.... W tym miesiącu np trzymam się myśli że nie mogę teraz zajść w ciążę bo termin porodu wypadnie mi na wesele brata mojego męża, niby głupia sprawa ale się tego trzymam, a podświadomie chciałabym żeby się udało.....
To tak samo jak z budową domu, miesiąc temu mieli zrobić dach, do tej pory nie jest zrobiony, robią za tydzień A człowiek i tak myśli czy do świąt zrobią jaka będzie pogoda itp. Mózgu nie da się wyłączyć z myślenia o czymś czego pragniemy i na co czekamy tak długo....
Nie trzeba.Dziewczyny bety nie trzeba robić naczczo ?
Ja kiedys przez 2 cykle porownywałam testy owu z allegro z tymi z Rossmanna plus monitoring. Monitoring i testy z rossmanna potwierdzily piekna owulacje dwukrotnie, a te z allegro...no cozTesty chyba kiepskie z Allegro mi się trafiły. Bo dziś w autobusie taki ból miałam prawego jajnika, że myślałam, że oszaleje! Gorąco i duszno a autobusie, bo pełno ludzi i ten ból jajnika [emoji24] chyba pękł pęcherzyk.
Wczoraj [emoji173]️ były. Użyliśmy jeszcze żelu więc zobaczymy.