Kasienka3b
Fanka BB :)
To trzymam kciuki bys predko wrocila do nas na watek a pptem zaraz poszla na watek ciazowyJa jeszcze Kasia, ale tak aktywnie to pewnie do Was wrócę jakoś na wiosnę, chyba że się jakimś cudem uda wcześniej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To trzymam kciuki bys predko wrocila do nas na watek a pptem zaraz poszla na watek ciazowyJa jeszcze Kasia, ale tak aktywnie to pewnie do Was wrócę jakoś na wiosnę, chyba że się jakimś cudem uda wcześniej.
Kochana napewno i wierze w to(choc czasami ciezko) ze uda sie kazdej z nas. Ja co chwile trace nadzieje ze uda sie zajsc w ciaze a po chwili klepie sie po glowie ze musi i na nowo mam kopa do dzialan.A ja w lutym tez mogłam być mamasmutne to jest - nie potrafię o tym zapomnieć... ale ciesze się, ze szczęścia innych dziewczyn
Może i mi się jeszcze kiedyś poszczęści
Śliczny maluch :-) niech zdrowo rośnie :-*Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
Jaka ślicznaJestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
dużo zdrówka dla Ciebie i Poli
Kochana zobacz, ja miałam być mama w marcu, a zostaną nią w maju. To pewne, ze w koncu się uda!A ja w lutym tez mogłam być mamasmutne to jest - nie potrafię o tym zapomnieć... ale ciesze się, ze szczęścia innych dziewczyn[emoji3590] Może i mi się jeszcze kiedyś poszczęści
Dagus raz jeszcze gratulacje i duzo zdrowka dla Was obu;* Pola jest urocza<3Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
Jaka cudowna Pola[emoji7] Dagmara teraz to z już będzie tylko lepiej. Bierz przeciwbolowe jeśli boli i dużo się ruszaj.Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
Jeju gratuluje [emoji7][emoji7] zdrowka dla was obu ! [emoji8][emoji8][emoji8]Jestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753