reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Strasznie ci współczuje. Mam nadzieję, że psycholog ci pomoże i staniesz na nogi o wiele silniejsza [emoji173]️
Dziękuję kochana [emoji17][emoji8][emoji8] To będzie chyba najlepsze rozwiązanie moim zdaniem bo tak będę się męczyć, a tak ktoś nastawi moje emocje i w tym głowę, żebym odpuściła już [emoji17]

Właśnie patrzę na twój suwaczek i skończyłaś 16tc! Matko, kiedy to zleciało???? Ani się obejrzymy, a ty będziesz rodzić!
No właśnie nie mam pojecia kiedy to zlecialo [emoji13] dzis zaczelam 17tc i od rana czytam o szpitalach w mojej okolicy bo jak dalej tak szybko to bedzie mijac to nie zdaze wybrac [emoji23]

Mi własnie taka wagę prognozuje jeśli urodze w terminie. Jesli w 38 tyg. to 3800 i szczerze mówić trochę mnie to przeraża jak ja ja urodze [emoji33][emoji33]
Dasz radę kochana :* Jak sobie pomyślisz, że wszystko w twoich "rękach" i musisz się spiąć by ją urodzić, to zobaczysz jak pójdzie. W ogóle nie pomyślisz o bólu!

Moja 3890
Forget faktycznie dzis juz przeszło. Dzieki !
Jak sie czujesz ?

Wczoraj byłam na chwile w sklepie po pieczywo a wcześniej dosłownie na chwile w nowym mieszkaniu bo wnosili sprzęt RTV i myslalam, ze ducha wyzionę. Mała się uaktywniła i nisko mi nas pęcherzem się uaktywniła, brzuch momentalnie się spiął i zaczął bolec. Dzisiaj leżakuje. [emoji846] A Ty jak??

Dasz radę kochana :* Jak sobie pomyślisz, że wszystko w twoich "rękach" i musisz się spiąć by ją urodzić, to zobaczysz jak pójdzie. W ogóle nie pomyślisz o bólu!
Niemniej jednak zaczynam się bać [emoji846][emoji846] nie samego bólu. Boje się ewentualnych komplikacji i powikłań, ze coś pójdzie nie tak.

reklama
Duze te wasze dzieciaki [emoji14] moj 3050 wazylNo właśnie ta cukrzyca moze tak wplywac, mam nadzieje ze u mnie jednak az tak nie bedzie [emoji14]
A jak sie czujesz ?
Może, ale nie musi, to nie jest reguła :) moja tak do 30tc była cały czas poniżej 50centyla z wagą, a pozniej jak nadrobiła to az sie z doktorkiem za głowę łapaliśmy [emoji14]
Czuję się już w miare ok, walcze z nawałem pokarmu no i blizna po cesarce ciągnie, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej :)
Moja przy cukrzycy i to sporej miala 2860 :D moze insulina tak podzialala :p
Ja miałam cukrzyce regulowaną samą dietą, cukry aż do samego końca praktycznie idealne, jakies pojedyncze przekroczenia sie znalazły, a takiego pączka urodzilam :D

Do góry