reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochana Ty też nadal walczysz? Trzymam kciuki!

Tak, jutro termin @. Cały dzień zero jakichkolwiek objawów, a teraz ból jak na @ połączony z jakimś uciskiem jakby poniżej podbrzusza. No wariują mi myśli! [emoji33] zawsze dostaje @ jakoś koło 12-14:00 jutro znów popołudniowa wiec wpadnę do apteki i kupie w razie co test.

A u ciebie po terminie @? Czy przed?

Ja wczoraj szyjkw mialam nisko a dzisiaj wysoko ze ledwo sięgam, jutro pewnie znowu inaczej bedzie. Sluz u mnie na razie lekko kremowy ale rozciagliwy momentami jakby płodny. Ale u mnie tyle seksow bylo ze na sluz chyba nie moge za bardzo patrzeć. W tym cyklu dobilismy do 14 razy :p wczoraj ostatnia poprawka w razie czego :D

Ja wczoraj szyjkw mialam nisko a dzisiaj wysoko ze ledwo sięgam, jutro pewnie znowu inaczej bedzie. Sluz u mnie na razie lekko kremowy ale rozciagliwy momentami jakby płodny. Ale u mnie tyle seksow bylo ze na sluz chyba nie moge za bardzo patrzeć. W tym cyklu dobilismy do 14 razy :p wczoraj ostatnia poprawka w razie czego :D

Omg! Brawo za formę. My czasem nie dajemy rady trzech razy w tygodniu [emoji23] starość i zmęczenie chyba robią swoje [emoji23][emoji23][emoji23]

Trzymam kciuki ja juz dzisiaj powinnam dostać @, zobaczę się później moim narzeczonym po pracy to może skoczymy po test, trochę się boje rozczarowania złapał mnie dziś w pracy taki skurcz jajnika/macicy że myslalam, że zapieje z boku... O dziwo z prawej strony, ale to z lewej była owulka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry