IrenaX
Fanka BB :)
Tylko gdzie takiego znaleźćOczywiście, podstawą są badania. Jeśli lekarz by nie zlecił, to zrobiłabym na własną rękę. Ale tak jak napisałam, dobry lekarz konkretnie od niepłodności może zdziałać wiele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko gdzie takiego znaleźćOczywiście, podstawą są badania. Jeśli lekarz by nie zlecił, to zrobiłabym na własną rękę. Ale tak jak napisałam, dobry lekarz konkretnie od niepłodności może zdziałać wiele.
Dziewczyny jaki wy macie śluz przed samym okresem? Tak na pare dni przed?
Ile włosków cudownaSuper, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień
Zobacz załącznik 926631
Właśnie sprawdziłam szyjkę, powędrowała wysoko i jest zamknieta. W środku dużo śluzu, jakby płodnego
Jeszcze się nad nim zastanawiam ale jeśli zrobię to dam znacKochana to trzymam kciuki za test. [emoji1307] daj znać jaki wynik
Jeszcze się nad nim zastanawiam ale jeśli zrobię to dam znac
Z tego co pamiętam jesteś z lubuskiego. W Gorzowie są dobrzy lekarze, z tego co wiem, działa też klinika vitrolive, gdzie są sami tacy specjaliści.Tylko gdzie takiego znaleźćz tym mam największy problem... gdyby nie to może już dawno bym się odpowiednio leczyła, bo niestety czas działa na niekorzyść :/ na dzień dzisiejszy jestem zrezygnowana
![]()
Skąd jestes ?Tylko gdzie takiego znaleźćz tym mam największy problem... gdyby nie to może już dawno bym się odpowiednio leczyła, bo niestety czas działa na niekorzyść :/ na dzień dzisiejszy jestem zrezygnowana
![]()