Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja też karmiłam 20 mcy teraz też zamierzam. Raz nie mogłam karmić 3 dni i to był koszmar dla mnie. Choć czasami miałam dosyć, a ból na początku był niesamowity to nie żałuje ani dnia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie. spokojnie. normalnoscia jest ze nie wycieka nic z sutkow. to tylko jakis odsetek kobiet ma odstepstwo od normy ale tez nie jest zadnym prorokiem laktacji.A to moze swiadczyc o tym, ze nie bede miala mleka ? Wczesniej sie nad tym nie zastanawialam
Zdecydowanie pierwszy miesiąc dramat, poranione piersi i płacz. Ale warto byłoJa też karmiłam 20 mcy teraz też zamierzam. Raz nie mogłam karmić 3 dni i to był koszmar dla mnie. Choć czasami miałam dosyć, a ból na początku był niesamowity to nie żałuje ani dnia.
polzone namawiaja do kp?Raczej chodzi tutaj o zalecenia who i pozytywne aspekty kp. Położne muszą namawiać bo takie ich zadanie takie mają wytyczne. Niestety bardzo mało mam decyduje się kp przynajmniej do 6 miesiaca. Fakt faktem mogły by być po prostu milsze i zamiast krzyczeć czy obrażać po prostu na spokojnie porozmawiać z kobietą.
Z tymi wymiotami to mam nadzieję, że mnie ominą...Czy przy tej pozamacicznej gdzie byłam w ciąży do 10tc czy w ostatniej ciąży do 6tc, nie miałam nawet ani razu uczucia mdłości. Ale może być tak, że jak już zajdę szczęśliwie to będę za przeproszeniem rzygać jak kot.
![]()
kochana ja w pierwszej ciazy dzien w dzien do 23tc... a teraz mialam lzej bo do 14tc ale wspominm wymioty i ten czas strasznie. zdecydowanie bardziej wole moje bolace wiezadla.Ja juz drugi raz to nawet nie chce myslec o tym. Po 5 razy dziennie :/ teraz raz na dwa dni.
ale nie mozna rbic tak ze jesli ktos nie chce bo ma swoje powody to sie traktuje go zle.Mallina zależy jaki szpital. Nasz jest na prawde świetny i położne też są dobre !
Fakt terror jest, ale dzięki temu że ja od początku kp to opiekę miałam wzorową
O kurcze to na prawdę współczuję... A w którym jesteś teraz tygodniu?![]()