paulina1994
Fanka BB :)
Ja też jakaś niewyraźnaczyli to jakies zarazliwe. 2 ostatnie noce tak mi ksiezyc nad glowa swiecil.. noce byly tragicznie i tez jakas podziebiona jestem.. nos zatkany a z takim nosem nie umiem spac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jakaś niewyraźnaczyli to jakies zarazliwe. 2 ostatnie noce tak mi ksiezyc nad glowa swiecil.. noce byly tragicznie i tez jakas podziebiona jestem.. nos zatkany a z takim nosem nie umiem spac.
Ja badałam w dowolnym dniu cyklu, mój lekarz nic nie mówi o żadnym 21 dcJakbym jutro zbadała prolaktyne ? Będzie to 13dc czy lepiej w 21? Bo za tydzień niestety mam na rano do pracy i znowu nie pójdę :/
Nie wiem jak u mnie bo to mała firma, pracuje tam krótko więc takiej sytuacji jeszcze nie byłoHm... nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jest tak ze tłumaczyć się nikomu nie muszę- idę na L4 i jużjedynie dla samego sumienia poinformowalabym (może) moja brygadzistke. U mnie w pracy każda kobieta idzie odrazu na L4, taka praca :/
tzn jesli nie chcesz sie katowac testami to ja to rozumiem moj gin ich nie poleca ale z tym zelem bym probowala dalej zwlaszcza ze zaskoczylo.a on nie przeszkodzi Ci jedynie wam pomoze.No to ja to samo... tak odpuściłamani żelu, ani testów już nie używam i nie robię :/ może powinnam znowu zacząć kurka:/ ale zas znowu bede myśleć ciagle
A że tak zapytam o jakim żelu mówicie?My użyliśmy żelu i sie udało. Wcześniej nic!
(A mam tylko raz użyta tubkę na zbyciu. )
A że tak zapytam o jakim żelu mówicie?
DziękujęLink do: Conceive Plus Applikatoren Vaginalgel 8X4 ml
Pomaga zajść w ciąże bo polepsza warunki dla plemniczkow.