Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też, bo sex rano 11dc, a owulka 14dc.No i chyba u mnie ta teoria sie sprawdzila [emoji14]
[emoji173] w 12 i 14dc a owu najpewniej w 16/17 [emoji14]
U mnie tez sie sprawdziło, [emoji173]️ 3 dni przed owu (potwierdzona monitoringiem) i pozniej juz nic, bo mojego rozłożyłoi cykl spisaliśmy ma straty. A jednak nie dosc, ze zaskoczylo, to jeszcze dziewczynkaNo i chyba u mnie ta teoria sie sprawdzila [emoji14]
[emoji173] w 12 i 14dc a owu najpewniej w 16/17 [emoji14]
Pewnie, zapraszamyCześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Stramy sie z mężem o drugiego dzidka mamy juz synka 4,5l. Jestem Patrycja z Krakowa odstawiłam tabletki w październiku pierwwsza @ po odstawieniu 22.11 długośc. 28 dni druga @ 27.12 długość 35-36 dni teraz czekam na @ niestety cykle nieregularne i ciężko jest mi stwierdzić czy i kiedy jest owulacja jedyne co to w tym cyklu obserwowałam to śluz z mierzeniem temperatury nie m szans o różnych porach wstaje. Dla ciekawości zrobiłam wczoraj bet nistety ujemna więc pewnie cykl stracony i działamy dalej jak @ przyjdzie. O pierwszego dzidka staraliśmy się 4 miesiące więc mam nadziej że i tu będzie podobnie![]()
Cześć. Zapraszamy i powodzeniaCześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Stramy sie z mężem o drugiego dzidka mamy juz synka 4,5l. Jestem Patrycja z Krakowa odstawiłam tabletki w październiku pierwwsza @ po odstawieniu 22.11 długośc. 28 dni druga @ 27.12 długość 35-36 dni teraz czekam na @ niestety cykle nieregularne i ciężko jest mi stwierdzić czy i kiedy jest owulacja jedyne co to w tym cyklu obserwowałam to śluz z mierzeniem temperatury nie m szans o różnych porach wstaje. Dla ciekawości zrobiłam wczoraj bet nistety ujemna więc pewnie cykl stracony i działamy dalej jak @ przyjdzie. O pierwszego dzidka staraliśmy się 4 miesiące więc mam nadziej że i tu będzie podobnie![]()
a jeśli chodzi o kwestię starań - no cóż, właśnie wróciłam z monitoringu i póki co żadnych znaków na owu. We wtorek mam kolejną kontrol. Jeśli nic się nie pojawi lekarz chce wdrożyć mi leczenie. Mając doświadczenie z poprzedniego cyklu to się cieszę, że doktor chce mi przyspieszyć pracę moich jajników, bo owu znowu może by przyszła w 30 dc i zylabym w nieświadomości. Ale jestem dobrej myśli, pozytywny nastrój mi dopisuje