Jivka
Moderator
Też mi się wydaje że negatyw. Mi pozytyw wyszedł tak:Zobacz załącznik 937516
Test owulacyjny pokazuje takie coś ale druga kreska jest na krzyż to chyba błąd testu i nie ma owulacji co myślicie??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mi się wydaje że negatyw. Mi pozytyw wyszedł tak:Zobacz załącznik 937516
Test owulacyjny pokazuje takie coś ale druga kreska jest na krzyż to chyba błąd testu i nie ma owulacji co myślicie??
ten test wyglada niestety calkowicie na niewazny cos mu sie zalalo jakos na skos.Zobacz załącznik 937516
Faktycznie jakoś dziwnie. Implantacyjne chyba tyle nie trwaHej! Wczoraj miałam lekkie krwawienie a dzisiaj znowu już tylko plamienie brązowe... Jeszcze zobaczę jak to będzie do wieczora wyglądać, ale serio jestem totalnie zdezorientowana. Albo to na prawdę szybciej przyszedł okres i do tego skąpy i krótki, albo to jest to krwawienie międzymiesiączkowe spowodowane tym progesteronem albo .... plamienie implantacyjne? No w to ostatnie to raczej średnio wierzę.![]()
Jestem właśnie na badanie beta. Ale mam stresKtora kiedy testuje?
Zdrowka [emoji6]Jak tam dziewczyny początek tygodnia?
Mnie chyba coś rozkłada37'C i gardło odczuwam. Jeszcze dwa dni do @ i chyba zaczniemy nowy cykl.
Kciuki za wynik [emoji110][emoji110]Jestem właśnie na badanie beta. Ale mam stres
Martosia a jak u Ciebie ? Jak sie czujesz ? [emoji5] ktory juz tc ?Trzymam kciuki za wysoką betę!
kochana wg OM w czw kończymy 10tcMartosia a jak u Ciebie ? Jak sie czujesz ? [emoji5] ktory juz tc ?