Biedroneczka28
Fanka BB :)
Ja dopiero za dwa tygodnie, ale już oczywiście się nakręcam jak zwykle, owulacja była w poniedziałek a ja wczoraj czułam klucie w jajniku... [emoji14]Bardzo dziękuję
W ogóle która niedługo testuje, za kogo trzymać kciuki?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dopiero za dwa tygodnie, ale już oczywiście się nakręcam jak zwykle, owulacja była w poniedziałek a ja wczoraj czułam klucie w jajniku... [emoji14]Bardzo dziękuję
W ogóle która niedługo testuje, za kogo trzymać kciuki?![]()
Ja dopiero za dwa tygodnie, ale już oczywiście się nakręcam jak zwykle, owulacja była w poniedziałek a ja wczoraj czułam klucie w jajniku... [emoji14]
To najgorsze te czekanieNajlepiej, ale weź wytrwaj i nie zrób testu [emoji16]
Ooo, a kiedy @ ma przyjść?To najgorsze te czekanieA dzisiaj 15 dpo i nie wiem co jest ale wymiotuje od wczoraj i to rano jak kot
![]()
2 dni temuOoo, a kiedy @ ma przyjść?
Masz nadczynność czy niedoczynność?
I żadnego testu jeszcze nie było?2 dni temu![]()
Był wczoraj, ale niestety negatywny .I u gin byłam ale za wcześnie żeby coś zobaczyć . Tylko endometrium mi zmierzyła ale powiedziała że raczej to na okres ale trzeba czekać i te wymioty to chyba za wcześnie?I żadnego testu jeszcze nie było?![]()
Raczej tak, bo wymioty powoduje wzrost beta hcgBył wczoraj, ale niestety negatywny .I u gin byłam ale za wcześnie żeby coś zobaczyć . Tylko endometrium mi zmierzyła ale powiedziała że raczej to na okres ale trzeba czekać i te wymioty to chyba za wcześnie?![]()