IrenaX
Fanka BB :)
Fajnie by byłoA moze wystarczy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie by byłoA moze wystarczy![]()
Najtańszy możliwy test, więc za dużych nadziei nie mam
Zobacz załącznik 944398
WitajWitam, ja staram się z mężem już pół roku, i bez efektu . To jest mój drugi miesiąc kiedy stosuję Castagnus oraz od niedawna również olej z wiesiolka. Stosowalyscie jakieś" wspomagacze" w staraniu się ?
Tez myślałam nad castagnusem, ale obecnie biore ovarinWitam, ja staram się z mężem już pół roku, i bez efektu . To jest mój drugi miesiąc kiedy stosuję Castagnus oraz od niedawna również olej z wiesiolka. Stosowalyscie jakieś" wspomagacze" w staraniu się ?
Dziekuje KochanaSpokojnie ja przy becie 62, miałam progesteron na poziomie 14,coś tam. Mimo wszystko dostałam progesteron od lekarza.
Hej Irenka u nas ok, w środę mam USG a za tydzień prenatalne pierwsze [emoji7]
Czasem ten jeden czy dwa razy wystarczą kochana, zresztą wiesz [emoji6] 3mam kciuki za plemnikory, żeby szybko dotarły do jajca [emoji106][emoji110][emoji110]
Oby u mnie to poskutkowałoIrenka niekoniecznie.
U nas miłości 3 dni przed owu i w dzień owu.
I skoro wyskoczyła Maja to raczej 3 dni przed owu się udało![]()
ale szczerze w to wątpię... tyle co już było starań i ciagle nic - ciężko mieć nadzieje. Dla mnie ciąża jest spełnieniem marzeń i chyba dlatego jest mi tak trudno zajsc ( mam takie szczęście, ze jeśli czegoś pragne to trochę czasu potrzeba zanim to bede mieć) :/ nie raz już tak było, no cóżChyba tez mojemu kupie jakieś witaminki7miesiąc. No i oczywiście biorę pregna start i olej z wiesiolka do owu, piję zioła z mężem i mąż zaczął brać FertilMan![]()
Irenka doczekacie się i Wy! Nie widzę innego wyjścia! :*Oby u mnie to poskutkowałoale szczerze w to wątpię... tyle co już było starań i ciagle nic - ciężko mieć nadzieje. Dla mnie ciąża jest spełnieniem marzeń i chyba dlatego jest mi tak trudno zajsc ( mam takie szczęście, ze jeśli czegoś pragne to trochę czasu potrzeba zanim to bede mieć) :/ nie raz już tak było, no cóż
![]()
No jest krecha!Najtańszy możliwy test, więc za dużych nadziei nie mam
Zobacz załącznik 944398
Dziekuje Kochana! Oj chciałabym w koncu ten piękny dzień, zeby już wszystko było dobrze;* narazie mam poczucie, ze jest to dla mnie takie nieosiągalneIrenka doczekacie się i Wy! Nie widzę innego wyjścia! :*