MalaMi24
Fanka BB :)
Na zdjeciu to nie oddajeWidać Ale bardzo słabo. Wic proponuje jutro z samego rana zrobić kolejny test.
Wynik po 30 sekundach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na zdjeciu to nie oddajeWidać Ale bardzo słabo. Wic proponuje jutro z samego rana zrobić kolejny test.
Trzymam kciuki i daj znać co wyszło z betaNa zdjeciu to nie oddajewiec ja sie ciesze
Wynik po 30 sekundachhmm pobiore sobie dzisiaj w pracy beta hcg. Dziekuje i tak za opinie [emoji8]
Widzę to Kochana! Po cichu gratuluję!!! I trzymam kciuki za betę :*25 dzień cyklu [emoji7][emoji7][emoji7] kochane powiedzcie że to ciąża?? Bo szaleje już z radości dziś idę do endokrynolog aż normalnie nie wierzę różową blada kreska!!!![emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 945480Zobacz załącznik 945481
Też widzę25 dzień cyklu [emoji7][emoji7][emoji7] kochane powiedzcie że to ciąża?? Bo szaleje już z radości dziś idę do endokrynolog aż normalnie nie wierzę różową blada kreska!!!![emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 945480Zobacz załącznik 945481
Dziekuje kochana [emoji8][emoji173] Oby było wszystko dobrze i tylko beta potwierdziła ten test [emoji7]Też widzętrzymam kciuki bardzo mocno za betę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
I tego Ci życzę [emoji8] u mnie 2 dc, @ przyszła wieczorem. Już przebieram nogami do starań [emoji16][emoji16][emoji16]Dziekuje kochana [emoji8][emoji173] Oby było wszystko dobrze i tylko beta potwierdziła ten test [emoji7]
Ale.zazdroszcze wam tych cieni na testach :-( ja wkrecam sobie ze nie rusza mnie to że u mnie biel... Ale w głębi duszy oczywiście mam złudne nadziej ze jednak za szybko ten test zrobiłam.
Nie potrafię nie robić tych testów i nie myśleć, no po prostu nie potrafię....