Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no teraz kochana to wątpliwości nie ma! musiała Ci się owulka przesunąć. Ja nadal nie dostałam, chodzę jak tykajaca bombaNadal nie ma wyników :-(
Ale zrobiłam kolejny test (mam ich w nadmiarze-testy z allegro) no i chyba krecha sciemniala :-) Zobacz załącznik 948966
Gratulacje! W ciszy obserwuje ten wątek..ale tu trzeba ewidentnie sie odezwać i pogratulować!!!! Bomba!!Nadal nie ma wyników :-(
Ale zrobiłam kolejny test (mam ich w nadmiarze-testy z allegro) no i chyba krecha sciemniala :-) Zobacz załącznik 948966
Kochana, beta jest miarodajna gdy ja drugi raz zrobisz po 48h i ważny jest przyrost nie wartość. Więc idź jutro i zrób i musi urosnąćBeta 30,0!! Mam zawał :-) kurcze martwię się że mało troszkę... Miałam potwierdzona owulacje monitoringiem bo byłam na clo. I na bank była 22 dni temu... Ale no nic nie poradzę. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w piątek powtórzę betę :-)
Nadal nie ma wyników :-(
Beta 30,0!! Mam zawał :-) kurcze martwię się że mało troszkę... Miałam potwierdzona owulacje monitoringiem bo byłam na clo. I na bank była 22 dni temu... Ale no nic nie poradzę. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w piątek powtórzę betę :-)
Jutro niestety nie mogę. Pójdę w piątek. Mam nadzieję że po 72h też będzie okej.Kochana, beta jest miarodajna gdy ja drugi raz zrobisz po 48h i ważny jest przyrost nie wartość. Więc idź jutro i zrób i musi urosnąć
Beta 30,0!! Mam zawał :-) kurcze martwię się że mało troszkę... Miałam potwierdzona owulacje monitoringiem bo byłam na clo. I na bank była 22 dni temu... Ale no nic nie poradzę. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w piątek powtórzę betę :-)
Gratulacje!!!!Beta 30,0!! Mam zawał :-) kurcze martwię się że mało troszkę... Miałam potwierdzona owulacje monitoringiem bo byłam na clo. I na bank była 22 dni temu... Ale no nic nie poradzę. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w piątek powtórzę betę :-)