Na tym pierwszym widać gołym okiem kreskęCześć dziewczynyjestem 3 dni przed okresem i zrobiłam test... Jeden 10 z rossman drugi 25 z apteki ... No i nie wiem ... Widzicie coś ? Zobacz załącznik 949055Zobacz załącznik 949056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na tym pierwszym widać gołym okiem kreskęCześć dziewczynyjestem 3 dni przed okresem i zrobiłam test... Jeden 10 z rossman drugi 25 z apteki ... No i nie wiem ... Widzicie coś ? Zobacz załącznik 949055Zobacz załącznik 949056
miałam ogromniasto długie cykle, i na bank bezowulacyjne, ale jak tylko pojawiła się owulacja, to ksiązkowo 14-16 dni po niej dostawałam@@joasiaaa gratuluję! :* ja jestem pierwszy cykl na clo, niby pojawił się jakiś pecherzyk dominujący, ale tylko jeden, w piątek idę na kontrol żeby zobaczyć czy w ogóle urósł id tamtego tygodnia, a jeśli tak to czy pękł. Ogólnie też nie odmawiam sobie wypicia piwa czy zapalenia papierosa, chociaż nie ma dnia żebym nie myślała o ciąży, ale czasem i odstresowac się trzeba, bo tak to w ogóle człowiek by sfiksowal.
Ja też widzę kreskęDzięki dziewczyny za opinię co do testów. Może już do końca nie zgłupiałam i serio coś jest na tych testach. W nocy miałam tak koszmarny sen ze się obudziłam w łzami w oczach. Śniło mi się że byłam po operacji i lekarz powiedział że już nigdy więcej dzieci miec nie będę . Płakałam jak oszalała i szukałam lekarza który jednak mi pomoże i każdy mówił to samo. Masakra jakaś :/
Supermiałam ogromniasto długie cykle, i na bank bezowulacyjne, ale jak tylko pojawiła się owulacja, to ksiązkowo 14-16 dni po niej dostawałam@mnie CLO poratowało, i to mocno.
juz sam fakt regularnych @ mnie cieszył
Na zdjęciu nie potrafię ująć tej kreski ale jest słaba ale ja widzę. Jakoś się nie nastawiam bo jeszcze zostało 3 dni.
Ja też widzę kreskęco do snów - dziś i jutro lekarz zalecił największe starania, a mi się śniło, że zapomnieliśmy o tym i było pozamiatane. Masakra, jak to w głowie siedzi.
A masz jakieś "objawy" jak na zbliżającą się @?
Gratulacje !!! Dbaj o siebieBeta 30,0!! Mam zawał :-) kurcze martwię się że mało troszkę... Miałam potwierdzona owulacje monitoringiem bo byłam na clo. I na bank była 22 dni temu... Ale no nic nie poradzę. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w piątek powtórzę betę :-)