Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piłam rok i zaczęłam dostawać @ regularnie i miec owu później pojechaliśmy nad morze i wtedy zaskoczyło. Nie pamiętam już w którym dc robiłam te badania.Musze chyba krzywa cukrowa i insulinowa zrobić, po inofemie miałam krótsze cykle, ale w ciąży wciaz nie jestem. W cyklu w ktorym zaszlam nie pilam nic wiec infolic/inofem/ovarin nie wiem czy dają gwaracje :| a dlugo pilas infolic zanim zaszlas, może za krótko go piłam? Sama już nie wiem. Krzywa robiłaś w konkretnym dniu czy to bez znaczenia? Stosujesz jakas dietę? Ćwiczenia? Masz jakies zalecenia od lekarza?
Tsh <0.01Co sie dzieje, bo chyba mi umknęło, słabe wyszły Ci wyniki?
Nie mam dzieci, straciłam ciaze w 6 tc.
Dziekuje, ze mi odpowiedziałaś, zdecydowanie za krotko piłam ten inofem, 3 miesiące, potem przerwa i ciaza, potem 1 miesiąc, teraz nie pije bo chce spróbować bez żadnych wspomagaczy, z wyjątkiem dupka i zwykłego kwasu fol.
Pocieszyłaś mnie, ze z ta ciąża, czyli jesli urodzę może mi się troche gospodarka hormonalna ureguluje samawspolczuje tarczycy, chyba nie jest łatwo ustawić odpowiednią dawkę leku? Nie znam sie na tym ale koleżanka narzekała, ze tsh jej skacze, raz za duże, raz za male, w jednym miesiącu dawka leku jest ok, a za miesiąc juz za mala