Paulina97
Fanka BB :)
Super trzymam kciuki [emoji110][emoji5] mi pozostalo 6 dni do @Ja już 4 dzień bez @ więc jutro robię test.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super trzymam kciuki [emoji110][emoji5] mi pozostalo 6 dni do @Ja już 4 dzień bez @ więc jutro robię test.
No właśnie jestem jestem, czasami się odezwę. Wczoraj szukałam dziewczyny która robiła badania po poronieniu żeby się poradzić. Ogólnie to moje stare konto, jak coś to jestem na instagramie, tam już obserwuje mnie 14 dziewczyn z BB także zapraszam.![]()
Napisałam prywatną wiadomośćA na insta jak Cię znajdę?![]()
Masz racja czasem trzeba odpoczac. Ja mam 6 dni do @ i mi sie naprawde kazdy dzień dluzy nawet w pracy...leze sobie teraz i odpoczywam.Hej dziewczyny jak wieczór wam mija? Dawno mnie nie było ale musiałam odsapnac po kolejnym nieudanym cyklu. Ten miesiąc sobie podarowałam, bez żadnego liczenia dni itd. Jeszcze 10dni do @ i potem zaczynam na nowo starania
Masz racja czasem trzeba odpoczac. Ja mam 6 dni do @ i mi sie naprawde kazdy dzień dluzy nawet w pracy...leze sobie teraz i odpoczywam.
Masz racja czasem trzeba odpoczac. Ja mam 6 dni do @ i mi sie naprawde kazdy dzień dluzy nawet w pracy...leze sobie teraz i odpoczywam.
A powiedzcie czy na samym początku ciąży odczuwalyscie bóle jak przed @?