Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie warto robić z moczu, tak samo owulacyjnych. To nawet koleżanka pielęgniarka mówiła. Betka prędzej wykryje. Zapisz się proszę do ginekologa. Prędzej z takich testów to z krwi. Wiem, że wyjdzie drożej, ale przynajmniej nie robi się sikaczy co 2 dni.Z tego co wiem To nie mam.
A warto zrobić test znowu, czy nie ma co się łudzić?
Nie warto robić z moczu, tak samo owulacyjnych. To nawet koleżanka pielęgniarka mówiła. Betka prędzej wykryje. Zapisz się proszę do ginekologa. Prędzej z takich testów to z krwi. Wiem, że wyjdzie drożej, ale przynajmniej nie robi się sikaczy co 2 dni.
Ja nie wiem dlaczego Wam te testy wychodzą falszywie pozytywne. Nigdy sie z tym nie spotkalam. Jesli chodzi o ból menstruacyjny mialam cala ciaze.
A co do stymulacji itp. jesli wyniki wychodza dobrze, ja bym polecala tylko monitoring. Mimo wszystko nawet u zdrowych ludzi czasem zaplodnienie to nie jest tak szybko jak sie moze wydawac. A nakrecanie przynosi odwrotny skutek, wiem po sobie.
Ponoć to może być przez torbiele jajnika...Ja nie wiem dlaczego Wam te testy wychodzą falszywie pozytywne. Nigdy sie z tym nie spotkalam. Jesli chodzi o ból menstruacyjny mialam cala ciaze.
A co do stymulacji itp. jesli wyniki wychodza dobrze, ja bym polecala tylko monitoring. Mimo wszystko nawet u zdrowych ludzi czasem zaplodnienie to nie jest tak szybko jak sie moze wydawac. A nakrecanie przynosi odwrotny skutek, wiem po sobie.
jest ciężko, ale pomyśl- my się nakręcamy to najczęściej później jesteśmy rozdrażnione jak się nie udaje. Jak jesteśmy rozdrażnione to obrywa się facetom (no chyba, że nie funkcjonujecie tak to przepraszam).Ale ciężko jest się nie nakręcac i nie myśleć o tym.
jest ciężko, ale pomyśl- my się nakręcamy to najczęściej później jesteśmy rozdrażnione jak się nie udaje. Jak jesteśmy rozdrażnione to obrywa się facetom (no chyba, że nie funkcjonujecie tak to przepraszam).
Jeszcze nic straconego [emoji6]Ehhh... u mnie dziś znowu mała grudka ale jednak kawowego śluzu, temperatura niewiele wzrosła, brzuch delikatnie czasem poboli także chyba nic z tego![]()
Ehh.. przykro [emoji52]I stało się niestety. Dostałam @. Nie wiem jak to się stalo po 7 dniach opóźnienia. Sądziłam że jak na teście pojawil się mały zarys nadzieji na 2 kreske to ze bedzie już dobrze, i to duże opróżnianie też dawalo nadzieje. Załamać się to mało.
Bol jak na @ na poczatku ciazy ma bardzo wiele dziewczyn.Test sprawdzałam do 5 min. Później już nie.
Krwawienie miewają kobiety Ale i bol miesiaczkowy też może być w trakcie ciąży?
Wiem jak ciezko wyluzowac... ja kiedy odpuscilam i bylam pewna ze bez pomocy lekarzy i konkretnych badan nam sie nie uda to zaskoczyło... czasami ta glowa nasza i ciagle mysli na prawde maja bardzo wielki negatywny wplyw..Ale ciężko jest się nie nakręcac i nie myśleć o tym.