Magdalena2991
Fanka BB :)
Tak już mnie męczą domysły, że chyba jutro test zrobięNo to czekanie, może jednak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak już mnie męczą domysły, że chyba jutro test zrobięNo to czekanie, może jednak.
Poczekaj do dnia po spodziewanej miesiączce albo najlepiej z krwi.Tak już mnie męczą domysły, że chyba jutro test zrobię
To jeszcze prawie tydzień, nie wiem czy wytrzymam [emoji14]Poczekaj do dnia po spodziewanej miesiączce albo najlepiej z krwi.
Ja od listopada 2016Która z Was stara się od początku 2018? lub końca 2017?
Hej ja jestem z Częstochowy [emoji6]A jest tu ktoś z Częstochowy?
codziennie jeden cytat, dasz radę.To jeszcze prawie tydzień, nie wiem czy wytrzymam [emoji14]
no to przebijasz, Jakieś wspomaganie?Ja od listopada 2016
Zabrze, więc niedalekoA jest tu ktoś z Częstochowy?
A jak wyglądają u Ciebie starania?Hej ja jestem z Częstochowy [emoji6]
Jestem już w ciąży, ale na tym wątku byłam przez 9mcy. Mierzyłam temperaturę, używałam testów ovu a zaskoczyło wtedy kiedy najmniej się spodziewaliśmy i cykl odpuściliśmy czyli był bez mierzenia i bez testowania.A jak wyglądają u Ciebie starania?
A przymowalas jakieś "wspomagacze" itp ?Jestem już w ciąży, ale na tym wątku byłam przez 9mcy. Mierzyłam temperaturę, używałam testów ovu a zaskoczyło wtedy kiedy najmniej się spodziewaliśmy i cykl odpuściliśmy czyli był bez mierzenia i bez testowania.