starajaca2018
Fanka BB :)
A mam pytanie, skierowanie na badania podstawowe takie co.sie robi przed staraniami przed ciąża to dostalyscie od ginekologa czy od lekarza rodzinnego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie badania chcesz robić ?A mam pytanie, skierowanie na badania podstawowe takie co.sie robi przed staraniami przed ciąża to dostalyscie od ginekologa czy od lekarza rodzinnego?
Podstawowe badania z krwii, moczu itp.A jakie badania chcesz robić ?
Chodzisz prywatnie do gin czy na nfz ?
Na nfz ciezko trafic na takiego lekarza co po kilku cyklach zleci jakies badania...ale sprobowac można[emoji6]
Na morfo i mocz rodzinny na pewno ci da.Podstawowe badania z krwii, moczu itp.
Ja ten żel kupiłam w aptece internetowejmyślę nad zakupem tego żelu, tylko nie wiem gdzie. DOZ już nie ma. Z tymi owocami to ponoć też trzeba uważać. Niby można do godziny 14, bo cukry również zawierają. Ja się teraz męczę z dietą, ciężko idzie.
A może zadzwon do swojego lekarza?Ja już nie wiem o co chodzi... czwarty dzień z brązowawym śluzem, na implantacje to chyba za długo? Noszę wkładki i oprócz jednej plamki nic nie zauważyłam. Ale tendencja jest taka że rano nie ma nic, sucho, na papierze też. Potem koło południa albo 10 jest śluz brązowawy, wieczorem i w nocy nic. O co chodzi? Hormony się popieprzyły za przeproszeniem?
Za wiele to mi raczej nie pomoże pewnie, mam zrobić parę badań ale na początku cyklu a rzekomo polipów i miesniakow nie mam więc skąd to się bierze? Gdyby to była ciąża to raczej bym już coś wiedziała, test byłby pozytywny chociaż, a póki nie jest lekarz też nic nie zobaczyA może zadzwon do swojego lekarza?
Ja ten żel kupiłam w aptece internetowejwejdź na Ceneo, tam znajdziesz dużo ofert w różnych cenach. Ja zakupiłam w aplikatorach, 8 szt
myślę nad zakupem tego żelu, tylko nie wiem gdzie. DOZ już nie ma. Z tymi owocami to ponoć też trzeba uważać. Niby można do godziny 14, bo cukry również zawierają. Ja się teraz męczę z dietą, ciężko idzie.