Dżasta jeszcze powiedz jaką miałaś metodę?Miałam jeszcze jednego sikanca w domu i nie mogłam patrzeć żeby sobie spokojnie leżał hahaha czułość 25. Wydaje mi się, że kreska jest grubsza i wyrazniejsza od tej wczorajszej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dżasta jeszcze powiedz jaką miałaś metodę?Miałam jeszcze jednego sikanca w domu i nie mogłam patrzeć żeby sobie spokojnie leżał hahaha czułość 25. Wydaje mi się, że kreska jest grubsza i wyrazniejsza od tej wczorajszej![]()
O tak, takDżasta jeszcze powiedz jaką miałaś metodę? [emoji14] Jak często serduszkowanie? Temperatura, testy owu, żel?![]()
Zawsze mnie to ciekawiO tak, takteż poproszę
![]()
Też jestem zainteresowanaDżasta jeszcze powiedz jaką miałaś metodę?Jak często serduszkowanie? Temperatura, testy owu, żel?
![]()
Zawsze mnie to ciekawiJAK? JAK?
wczoraj byłam u ginekologa i sprawdziła że u mnie jest wszystko OK, a nie wychodzi. Jej metoda - odpuścić. Opowiadała, że jak człowiek bardzo chce i się tym stresuje to wytwarzany jest jakiś hormon, który to wszystko blokuje w nas. Dokładnie mi to opisała, ale nie umiem powtórzyć
![]()
Chodziło jej o to aby serduszkować 3 razy w tygodniu nie patrząc kiedy jest owu. Nie robić testów owu i nie sprawdzać tempSzkoda że nie powiedziała jak zrobić aby nie myśleć o tym, aby odpuścić.
Zrobić i pojechać na wakacje [emoji16] Polecam!Szkoda że nie powiedziała jak zrobić aby nie myśleć o tym, aby odpuścić.
U mnie to było tak: 1 cykl z CLO więc chodziłam na monitoringi. 10 dc (piątek) - tylko jeden pęcherzyk dominujący 10 mm, lekarz zalecił starania w środę i czwartek, następnie 17 dc kontrol (kolejny piątek). Pecherzyk miał 18 mm, lekarz kazał się starac w sobotę i niedzielę, co uczynilismy w poniedziałek 20 dc byłam znowu na kontroli i wtedy już był tylko płyn w zatoceDżasta jeszcze powiedz jaką miałaś metodę?Jak często serduszkowanie? Temperatura, testy owu, żel?
![]()