Mimi92
Fanka BB :)
Możesz zawracaćNo na pewno ze stresu gorączka, ale nie bój sie dasz rade :* ja czekalam z 2,5-3 godz po, może u was inaczej bedzie. Daj znać jak będzie pojuz Ci glowy nie zawracam. GO GIRL
trzymam kciuki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możesz zawracaćNo na pewno ze stresu gorączka, ale nie bój sie dasz rade :* ja czekalam z 2,5-3 godz po, może u was inaczej bedzie. Daj znać jak będzie pojuz Ci glowy nie zawracam. GO GIRL
trzymam kciuki.
Sama niestety :/ chłopak musiał do pracy jechać. No ja też się łapie na tym że bardzo dziwnie oddycham i chyba muszę to zacząć kontrolować bo osiwieje [emoji23]A Ty jestes tam sama czy z mezem?no wiadomo stres jest, ja w czasie badania to normalnie zapomniałam, ze sie oddycha, co chwilę pielęgniarka mnie w udo klepala, zebym oddychala a ja normalnie wdech i koniec trzymałam
![]()
I tego się boję. Przyjaciółka mówiła mi ze mogą nie czuć się dobrze po tym ale musiałam przyjechać samochodem bo nie miał kto mnie przywieźć ani odebrać :/ jakoś będą musiała prowadzić po tymOj to troche lipka tak samemu, u mnie po zabiegu to chłop latał za lekarzem i sie pytal co i jak teraz, pielegniarki zakazywaly chodzic tylko lezec a lekarz kazal wstawać, ja wstalam pielegniarka wpadla i na lozko kazala leżeć normalbie jakis cyrk na kółkachpo zabiegu mi normalnie swiat wirowal, z mezem pod rękę wracałam do samochodu.
Ogólnie jesteśmy tylko 3 ale ciągle czekamy na sprzęt :/Jak sie będziesz źle czuła to posiedz chwile w aucie, lepiej troszkę przeczekac. Dluga jeszcse kolejka przed Toba?
Takie czekanie najgorsze. :/ a masz wenflon juz w reku czy pielegniarki na miejscu zrobia?