Wiktorka88 O
Fanka BB :)
My ślubu nie planujemy tyle rozwodów dookoła, że ja się boję. Poza tym mój chło chce tylko cywilny, a dla mnie dużo ważniejszy jest kościelny wiec nie będzie wcale. Wam jednak bardzo gratuluję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idziemy leb w lebI ja witam ale w 15 dc
Co za dzień to nie mogę. Jem wszystko co mi na drodze stanie. Kalorii przyjełam chyba na cały tydzień :d
Ściągnęłam sobie nawet apke 21 dni i od jutra się cholera pilnuje z tym jedzeniem
A tak to od kilku dni skurcze na dole brzucha
W tym miesiacu odpuszczamy tzn chciałabym zanim zajde zrzucić z 5 kg
Ale w sumie co będzie to będzie
U mnie ślub dopiero za 3 lata w lipci. Wiec tak sobie wymarzylam żeby zajść do lipca tego roku i mieć trochę czasu na dojście do siebie![]()
Witamy :-)Prosze mnie dopisac
Adrianka1987
Adriana 30 lat sulechów
Kolejna miesiaczka 02.04.20018
7 cykl staran
Dzieci: aniolek 25.05.2017
Witajcie Dziewczyny, chwilkę mnie tu nie było.
Dziś 11 dc, drugi cykl starań. Podczas ostatniej @ po raz pierwszy zdarzyło mi się, że krew nie chciała wypływać swobodnie, tylko tworzyły się gęste skrzepy... I bardzo krótko miesiączka trwała, dosłownie 2 dni. Zmartwiłam się tym i podczas do lekarki, ale powiedziała, że skoro niedawno miałam USG to według niej wystarczy zrobić tylko zwykłe badanie ginekologiczne. Trochę zawiedziona byłam, odesłała mnie z kwitkiem, powiedziała, że jako że niedawno wyjęłam spiralę to mógł być to cykl bezowulacyjny i żebym zgłosiła się, jeśli przez rok nic nie wyjdzie ze starań. Tylko że ja nie chcę czekać przez roknawet badań hormonów nikt mi nie zalecił po wyjęciu tej spirali, a już czterech różnych lekarzy mnie od tamtej pory widziało. No nic.
Wydaje mi się, że co najmniej kilka z nas łyka regularnie wiesiołek. Mam pytanie do tych dziewczyn- czy Wasz śluz po wiesiołku jest taki jak woda? Zawsze przy owulacji miałam książkowy śluz płodny, jak białko jaja kurzego, a teraz odkąd biorę wiesiołka to nic takiego nie obserwuję, tylko taki rzadziutki. Przy szyjce też go nie ma, szyjkę badam codziennie. A może (tfu tfu) ten cykl też mam bezowulacyjny i to jest powód dla którego śluzu nie ma![]()
bądź hormonów po spirali. sama nie wiem.
Według mojej książeczki jest wręcz odwrotnie, ale tam jest napisane też, że i tak najważniejsze jest to co jest przy samej szyjce.Ja się nie znam na wiesiołku, ale śluz "jak woda" jest zdecydowanie lepszy niż białko jajka, więc bym się nie martwiła, wręcz przeciwnieTo też jest śluz typu płodnego i to najlepszej jakości.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom