Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W tym cyklu nic nie liczę ani nie mierze(już mówiłam). Naszło mnie dziś i dwa dni temu na mojego lubego, zaczynam się wyginac jak ta Shakira na pustyni, romantico full wypas a On mnie pyta czy to te dni... Chyba muszę mu jakieś pranie mózgu zrobić [emoji23]
Masakra [emoji23][emoji23][emoji23] ja sama chciałam być nieświadoma ale przy nim chyba nie dam rady [emoji23]Haha mój się orientuję po tym jak ja się dopytuje czy będzie przytulnie
Muszę wiedzieć aby w te dni żel zaaplikowac.
Masakra [emoji23][emoji23][emoji23] ja sama chciałam być nieświadoma ale przy nim chyba nie dam rady [emoji23]
To już za moment będzie z wami malutka na świecie.Jak tam kochane u Was?? Długo mnie tu nie było a tu już koniec 32 tygodnia. Zaczynam pomału prac ubranka itp. Wczoraj byliśmy po komode. W poniedziałek jadę po resztę wyprawki. Po świętach mam zamiar się pakować do szpitala. I pozostanie nam czekanie. Na małą
To życzę dużo zdrowia.A ja spoko nawet ciężko pomału. 2 miesiące temu zapalenie oskrzeli antybiotyk... Tydzień temu zapalenie ucha antybiotyk!!! Mam nadzieję że wszystko będzie ok!! W poprzedniej ciąży z córką nie lapalam nic a teraz to masakra!!! Uda się napewno moja 1 ciąża poroniona 8 tydz. Druga udana bałam się strasznie. Teraz 3 też się bałam i nadal boję żeby się wszystko dobrze skończyło!!!
Rośnijcie zdrowoJest 4mm człowieka z serduszkiem [emoji3590]
Nie chciał się ukazać i już myślałam że mam puste jajo [emoji33][emoji33][emoji33]
Dostałam luteinę 3x2 bo mam jakiegoś mini krwiaczka.