Dżasta1111
Fanka BB :)
A ja poszłam w klasykę. Rosół i pieczone żeberka z sałatką z ogórkówOoo ale bym zjadła jakiegoś fast fooda [emoji7]
Ja zrobiłam schab ze śliwką pieczony z sosem grzybowym i ryżjeszcze muszę jakieś warzywa wynaleźć [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja poszłam w klasykę. Rosół i pieczone żeberka z sałatką z ogórkówOoo ale bym zjadła jakiegoś fast fooda [emoji7]
Ja zrobiłam schab ze śliwką pieczony z sosem grzybowym i ryżjeszcze muszę jakieś warzywa wynaleźć [emoji23]
Wiesz co... ja ostatnio tez już tak myśle... teraz jak mam przerwę w staraniach to dopadają mnie myśli- czy jednak na pewno chce... przypominam sobie to co było, co przeszłam i ogarnia mnie lek. Po prostu mam chwile zwątpienia, myśle ze to normalne,Chyba większość z nas tak to będzie przeżywaćja nie mogę doczekać się jak zajde ale jak zaczynam myśleć o porodzie, o badaniach to stres mnie blokuje i zaczynam się zastanawiać czy na pewno chce
Kurczę glodnieje jak czytam o obiedzie [emoji23] jak zwykle w drugiej połowie cyklu łatwiej mnie ubrać niż wyzywic i z lodówki bym nie wychodziła [emoji23]A ja poszłam w klasykę. Rosół i pieczone żeberka z sałatką z ogórków![]()
Odpoczywaj KochanaTeż wychodzę z tego założenia i też mnie wkurza mój mąż kiedy o coś go proszę i słyszę ,,oj zaraz,,Właśnie ogarnęłam wszystko, obiad mam zrobiony i odpoczywam. Jakaś senność mnie ogarnęła
![]()
Dokladnie! Nie możemy dac się ogarnąć panice [emoji4]Wiesz co... ja ostatnio tez już tak myśle... teraz jak mam przerwę w staraniach to dopadają mnie myśli- czy jednak na pewno chce... przypominam sobie to co było, co przeszłam i ogarnia mnie lek. Po prostu mam chwile zwątpienia, myśle ze to normalne,
ale jak patrzę na moje znajome, które maja dzieci - jak te maleństwa pokazuja swoją milosc- to nie wyobrażam sobie, ze mogłabym być niespełniona kobieta- To byłby dopiero dla mnie bolMieć wszystko (mieszkanie, prace, pieniążki) ale do szczęścia brakuje, jeszcze najważniejszej rzeczy - pełnej rodziny [emoji3590]
To jest sens życia [emoji3590]
Taki domowy 'fastfood' to jest to, chociaż wiesz co jesz i wiesz, że zdrowo.Ooo ale bym zjadła jakiegoś fast fooda [emoji7]
Na pewno będziesz spełniona kobietaWiesz co... ja ostatnio tez już tak myśle... teraz jak mam przerwę w staraniach to dopadają mnie myśli- czy jednak na pewno chce... przypominam sobie to co było, co przeszłam i ogarnia mnie lek. Po prostu mam chwile zwątpienia, myśle ze to normalne,
ale jak patrzę na moje znajome, które maja dzieci - jak te maleństwa pokazuja swoją milosc- to nie wyobrażam sobie, ze mogłabym być niespełniona kobieta- To byłby dopiero dla mnie bolMieć wszystko (mieszkanie, prace, pieniążki) ale do szczęścia brakuje, jeszcze najważniejszej rzeczy - pełnej rodziny ❤
To jest sens życia ❤
A ja zrobiłam sobie brązowy ryz, grilowana pierś z kurczaka i sałatkę z pomidorkami z brokułem i mozzarela he heOoo ale bym zjadła jakiegoś fast fooda [emoji7]
DokładnieNa pewno będziesz spełniona kobietateraz masz reset. Jak wrócisz do starań to z podwojona siłą. Z marzeń nie wolno rezygnowac, tym bardziej, że są one do zrealizowania. Może nie od pstrykniecia palcem, ale są do spełnienia
![]()
Ja to samo ha haA ja Ci powiem, że bardzo długo się bałam a tak naprawdę wolałabym dwójkę za jednym zamachem.Chociaż nie byłoby problemów związanych z różnicą wieku, a to za mała, a to za duża.
![]()