starajaca2018
Fanka BB :)
Ja nie szukam objawów i czekam czy @ przyjdzie. Zostalo 4 dni i testy czekaja juz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też tak piłam prawie miesiąc.Piłam siemie lniane z wodą jak się odchudzałam... po paru tygodniach po jednym łyku od razu ciągnęło mnie na wymioty fuju mnie jakoś czas owulacji, ale nie wiem kiedy wypada bo nie robię testów, ani nie mierzę temp
na luzie
![]()
U mnie też 4 dni.Ja nie szukam objawów i czekam czy @ przyjdzie. Zostalo 4 dni i testy czekaja juz.
ojej :/ to musicie szczerze porozmawiać i wyjaśnić tą sytuację. Ja cię rozumiem, że też jak mam PMS to celowo jestem wredna :/ wiem, że robię źle, ale brnę w to :/ później jest mi cholernie przykroUfff
Widzę, że nie tylko ja się doszukuje objawów, mimo że nie mierzyłam i nie testowałam [emoji14]
Ale jestem potwornie słaba bo testy owu i tak w tym cyklu były grane ale tak o, nie że pozytywny to dawaj! Tylko kiedy była ochota
No i tak o, żeby wiedzieć czy @ już blisko, tylko dziś zmierzyłam tempkę i 36,9 także cholera wie
Też mnie obsypało boleśnie na ramionach (no to to ostatni raz w okresie dojrzewania) i jakaś boląca pinda na plecach mi się zrobiłaPMS jak ta lala, tak się wczoraj celowo pożarłam z mężem że dziś na ulicy minęliśmy się jak obcy...
Może go nie widać a jest wewnątrz, wiele kobiet tak ma.Ja niby czas owu, ale śluzu jakoś brak :/
Miałam się Ciebie dopytać czy dobrze pamiętam, że ty masz LUF? Ostatnio czytałam, że kobiety z LUF zawsze mają plamienia przed @. Czy ty też masz czy @ od razu przychodzi z grubej rury?Może go nie widać a jest wewnątrz, wiele kobiet tak ma.
Super, będziemy razem testowaćU mnie też 4 dni.![]()