reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ojej :/ to musicie szczerze porozmawiać i wyjaśnić tą sytuację. Ja cię rozumiem, że też jak mam PMS to celowo jestem wredna :/ wiem, że robię źle, ale brnę w to :/ później jest mi cholernie przykro :(
Mi specjalnie przykro nie jest, bo miałam rację. Inna kwestia, że oboje lubimy strzelić foszka. I tak on się pierwszy złamał, bo już pytał czy mi obiad do pracy przywieźć ale odmówiłam [emoji14] przejdzie nam, no ale takich wahań nastroju to ja dawno nie miałam...

O, ja tez mam termin @ za 4 dni :D
Obyśmy powtórzyły wysyp dwóch kresek ze stycznia [emoji14]

reklama
Miałam się Ciebie dopytać czy dobrze pamiętam, że ty masz LUF? Ostatnio czytałam, że kobiety z LUF zawsze mają plamienia przed @. Czy ty też masz czy @ od razu przychodzi z grubej rury?
Nie w każdym cyklu musi być LUF. Ale zazwyczaj własnie najpierw mam plamienie, jak w cyklu nie miałam zespołu LUF to miesiączka przyszła normalnie, bez plamień. Ostatnia @ to nawet nie była krew tylko same plamienia przez 7 dni...

Nie w każdym cyklu musi być LUF. Ale zazwyczaj własnie najpierw mam plamienie, jak w cyklu nie miałam zespołu LUF to miesiączka przyszła normalnie, bez plamień. Ostatnia @ to nawet nie była krew tylko same plamienia przez 7 dni...
Ja nigdy nie chodziłam na monitoring, ale właśnie też przed @ plamię zazwyczaj 2 dni i mnie to strasznie denerwuje :/

Ja nigdy nie chodziłam na monitoring, ale właśnie też przed @ plamię zazwyczaj 2 dni i mnie to strasznie denerwuje :/
No ja właśnie nigdy nie miałam typowego monitoringu, do lekarza umawiałam się tak w terminach owulacji, czasami kazał przyjść za parę dni do kontroli, bynajmniej ta ostatnio miałam. Teraz chcę do innego lekarza chodzić, już konkretnie na monitoringi.

U mnie tak się Pozmienialo od dwóch cykli. Nigdy przed @ nie plamilam a teraz już dwa razy miałam plamienia przed właściwą @.
Najśmieszniejsze jest to, że plamienia są jak mamy niski progesteron, a ja właśnie miałam plamienia podczas przyjmowania progesteronu. :D Teraz już nie przyjmuję i zobaczymy jak będzie @ wyglądała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry