Mimi92
Fanka BB :)
No to jestem spokojna [emoji4]W tym czasie zarodek jest bardzo chroniony. Dopiero sobie wędruje z jajowodu do macicy i nic mu się nie stanie. Tak samo jest w przypadku picia alkoholu czy brania jakichś leków.![]()
Dziękuję [emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jestem spokojna [emoji4]W tym czasie zarodek jest bardzo chroniony. Dopiero sobie wędruje z jajowodu do macicy i nic mu się nie stanie. Tak samo jest w przypadku picia alkoholu czy brania jakichś leków.![]()
Madzia A na kiedy masz termin @?Jak na złość od wczoraj mam problemy z żołądkiem, nie bardzo mam apetyt bo co zjem to nie dość że boli to i potworne mdłości. Rzadko wymiotuję, więc równie dobrze to może być jakaś jelitówka...
Ale oczywiście już sobie wkręcam, że ciąża [emoji14]
Muszę niestety iść w takim stanie do pracy... a słabo spałam przez te bóle. Do poniedziałku mnie skręci, zrobilabym test nawet jutro ale nie chcę się rozczarować
Na poniedziałekMadzia A na kiedy masz termin @?
Zazdroszczę Ci silnej woli [emoji23] ja już bym sikanca robiła. Codziennie sprawdzam aplikację czy przypadkiem jakoś bardziej mi się cykl nie Skrócił i czy nie zostało mniej dni ale niestety jeszcze 8 muszę wytrzymać [emoji23]Na poniedziałek
Zazdroszczę Ci silnej woli [emoji23] ja już bym sikanca robiła. Codziennie sprawdzam aplikację czy przypadkiem jakoś bardziej mi się cykl nie Skrócił i czy nie zostało mniej dni ale niestety jeszcze 8 muszę wytrzymać [emoji23]
Na poniedziałek
Planujesz jakieś testy?Ja tez na poniedziałek.
Też racja. Ja zapowiadajace plamienia powinnam mieć w sobotę za tydzień. Jeśli nie przylezie co zaklinam non stop to w niedzielę wielkanocną z rana będę testować i będzie super nowina dla rodzinki. Chyba że ten cykl też nie wypali to opiernicze lekarza za drożność [emoji23] nie no żartuje [emoji3]Jakiej silnej woli? [emoji14] ja już mam z tyłu głowy, że to ciąża [emoji14]
Sikła bym jutro ale obawiam się rozczarowania
To trzymam kciuki żeby nie przylazłaTeż racja. Ja zapowiadajace plamienia powinnam mieć w sobotę za tydzień. Jeśli nie przylezie co zaklinam non stop to w niedzielę wielkanocną z rana będę testować i będzie super nowina dla rodzinki. Chyba że ten cykl też nie wypali to opiernicze lekarza za drożność [emoji23] nie no żartuje [emoji3]