Dżasta1111
Fanka BB :)
No tak mi się wydaje, że liczy od owu i to by się zgadzało, bo owu przypadła 5 tygodni temu w sobotę albo niedzielęHmm no ja miałam 16.02 i leci mi 9 tydzień [emoji14] Może liczy od owu? Dziwne [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak mi się wydaje, że liczy od owu i to by się zgadzało, bo owu przypadła 5 tygodni temu w sobotę albo niedzielęHmm no ja miałam 16.02 i leci mi 9 tydzień [emoji14] Może liczy od owu? Dziwne [emoji4]
Każde wyniki nasienia muszę skomentować. Takie zboczenie mam.My już w domu, po wszystkim.Napiję się kawy odpocznę i na spokojnie wam wszystko napiszę. Wstępnie mogę wam pokazać wyniki nasienia.
Zobacz załącznik 962787
Na szczęście nie muszę się już faszerować dostinexem.A mi się wydawało że jesteś tydzień po mnie...? Kiedy miałaś om? Nie wprowadzałaś sobie danych do kalendarzyka w internetach?
@Migdalove cieszę się że w końcu lekarz mówi do rzeczy [emoji4][emoji4] Mam nadzieję że szybciutko uda mu się wyprowadzić Twój organizm na prostą [emoji4]
Dzięki za skomentowanie!Każde wyniki nasienia muszę skomentować. Takie zboczenie mam.
Bardzo duża liczba plemników, dobra żywotność. Jedynie ruch kiepski, tutaj trzeba nad nim popracować. No i brakuje morfologi, ale nawet jeżeli byłaby marna to przy takiej liczbie plemników nie jest ona aż tak ważna[emoji106]
Wyniki są wręcz idealne, tylko ten ruch do poprawy. Przed seksem zalecają dla faceta kawę lub energetyka, to ma za zadanie rozruszać leniwe plemniki[emoji6]
Dzięki za skomentowanie!Nad ruchem popracujemy na pewno.
Ostatnio mąż sam zdecydował się na zdrowe odżywianie, na pewno jakieś suple wdrożymy. Zastanawiam się nad tym co może powodować kiepski ruch, myślę, że może stres, ciężka praca no i przegrzewanie jąder. Czy się mylę?
![]()
W sumie to wszystko z głowy mi wyczytałaś, większość już w życie wdrożona tylko zostały suple i ten żel też też kupimy.Wszystko co napisalas ogolnie złe wplywa na plemniki. No ale w dzisiejszych czasach kto nie ma stresów?[emoji6]
Z tego co wiem to l- karnityna i l- arganina wpływają dobrze na ruch plemników, do tego luzne gatki, zakaz gorących kąpieli, zdrowa dieta, jakies suplementy i być może ze ruch się poprawi. Może spróbujcie Conceive Plus, żelu który jest dla plemników jak drugi śluz, czyli pomaga w dojsciu do celu[emoji4]

OjejNiestety u mnie nawet żel conceive plus nie pomógł, rozkręca sie @,
Załamana![]()
[emoji22]Niestety u mnie nawet żel conceive plus nie pomógł, rozkręca sie @,
Załamana![]()