Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzisz. Ja szykuje się na ból, jeśli go nie będzie to będzie miło.No właśnie u mnie były drożne jajowody, wszystko ładnie przepłynęło. Mogły być małe zrosty niewidoczne na USG i one mogły powodować ból.
Na pewno wytrzymasz [emoji4] u mnie to był mocniejszy ból niż bardzo mocny ból na miesiączkę, ale badanie trwało kilka minut więc dałam radę. Gorzej że po pojechałam do pracy i przeciwbólowe przestały działać [emoji16]O widzisz. Ja szykuje się na ból, jeśli go nie będzie to będzie miło.staram się nie przejmować i podchodzić do tego że spokojem. Wytrzymałam ból związany z pęknięciem jajowodu i krwotokiem wewnętrznym, ból przy poronieniu i to i wytrzymam bok związany z tym badaniem.
![]()
Współczuję.Ja tylko przy ostatnim poronieniu czułam straszny ból. Nigdy nie zapomnę.
Nie masz za co przepraszać, nie każdemu łatwo o tym mówić. Bardzo Ci współczuję.Mnie pierwsze dwa poronienia nie bolały, a trzecie mnie bolało ponieważ był to 14 tydzień miał być synek. Miałam co miesiąc normalną miesiączkę w terminie nic mnie nie bolało a nagle dostałam krwotoku w pracy i okazało się że strata dziecka. Przepraszam nie chce o tym mówić. Minęło już tyle czasu, ale to nadal boli, a zwłaszcza jak sobie przypomnę ile by już miał latek, że już by chodził mówił bawił się oglądał bajki. Przepraszam.
Jesteśmy w tej samej sytuacji tylko że u mnie w lab chyba mniejsza norma?Daj znać jak będą![]()
Gratulacje, cudne wieściA ja wpadłam tylko poinformować te, które mnie pamiętają ze staraczek 2018, że będziemy mieli upragniona córeczkę. Wczoraj potwierdzona na 100%
Trzymam kciuki za kolejne starające się.