starajaca2018
Fanka BB :)
Tak zrobię ale już nerwowo wysiadamciągle szukam na siłę wręcz objawów... Co te starania ze mną robią, masakra
Te tak mam, nawet jak dostałam @ to wrażenie mam ze jest inna itp i że może jednak jestem w ciazy. Ehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak zrobię ale już nerwowo wysiadamciągle szukam na siłę wręcz objawów... Co te starania ze mną robią, masakra
Jeśli miałabyś owu na dniach, a może tak być sądząc po wielkości wczorajszego pęcherzyka to za ok 14 dni powinna przyjść @. Ale ja trzymam mocno kciuki żeby była piękna owu, a @ już nie przyszłaNo i dzwoniłam do szpitala w Elblągu, tam mi położna powiedziała, że mam dzwonić się rejestrować jak tylko dostanę @. Czyli cykl przed nie robią żadnych badań. Ciekawe tylko kiedy @ przyjdzie...![]()
No zobaczymy jak to będzie, bo przez te leki może mi nawet skrócić się faza lutealna no i na drugie może nawet ten pęcherzyk nie pęknąć.Jeśli miałabyś owu na dniach, a może tak być sądząc po wielkości wczorajszego pęcherzyka to za ok 14 dni powinna przyjść @. Ale ja trzymam mocno kciuki żeby była piękna owu, a @ już nie przyszła ❤
Otóż to!No zobaczymy jak to będzie, bo przez te leki może mi nawet skrócić się faza lutealna no i na drugie może nawet ten pęcherzyk nie pęknąć.Ale kciuki się przydadzą! ❤ Może akurat badanie nie bedzie mi potrzebne.
![]()
Tule [emoji10]Pociesze Cię że ja dziś tez test biel wizira
Moze zrobilysmy za wcześnie :*Tule [emoji10]
ObyMoze zrobilysmy za wcześnie :*